Öltözködjünk

Meggyilkolhatták a fiatalon elhunyt modellt

Nem várt fordulatot hozott a boncolás a fiatalon elhunyt modell ügyében.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, október végén Kínában meghalt egy 14 éves orosz modell, Vlada Dzyuba. a fiatal lány egy 13 órás bemutató után esett össze, akkor még minden jel arra mutatott, hogy halálra dolgozta magát. A helyi orvosok krónikus fáradtságot, valamint agyhártyagyulladást állapítottak meg a halál okaként. 

Vlada Dzyuba földi maradványait azóta visszaszállították hazájába, ahol boncolást végeztek rajta, melynek során testében „biológiai méreg” nyomait találták meg. A szakemberek szerint a méreg valamilyen állat csípése vagy mérgező élelmiszer fogyasztása útján is a lány szervezetébe kerülhetett, de nem kizárt azt sem, hogy szándékosan megmérgezték. További vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy kiderítsék, pontosan milyen méreg okozta a halálát.

Fotó: The Siberian Times

Az orosz nyomozók Dzyuba szülei, valamint orosz modellügynökségek és a kínai hatóságok bevonásával igyekeznek felderíteni az ügyet, melyben a fentiek ismeretében már a gyilkosság sem zárható ki. Elképzelhető, hogy egy rivális modell mérgezte meg.

A 14 éves lányt foglalkoztató három modellügynökség egyaránt tagadja, hogy felelős lenne Dzyuba haláláért. Az ügynökség főnöke, aki a három hónapos kínai munkára szerződtette a lányt, nem nyilatkozott arról, hogy a modellnek miért nem volt egészségbiztosítása.

Kínai modellügynökségének álláspontja szerint a fiatal lány halála elkerülhetetlen volt, súlyos betegsége miatt.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top