Öltözködjünk

Nicki Minaj a főszereplője a H&M varázslatos ünnepi kisfilmjének

A H&M örömmel mutatja be idei ünnepi kampányfilmjét Nicki Minaj, Jesse Williams és John Turturro főszereplésével. A Johan Renck által rendezett kisfilm egy párhuzamos fantáziavilágban játszódó történetet mesél el, tele van emlékezetes karakterekkel és egy univerzális üzenettel, azzal, hogy törődjünk egymással.

A történet egy klasszikus tündérmese némi modern csavarral: a kisfilm főszereplője egy hős kislány, aki meg akarja találni Mikulás gonosz testvérét, hogy megmentse az ünnepet az önzőségétől. Nicki Minaj játssza a kislány édesanyját, valamint a fantáziavilág legbölcsebb tündérét, míg Jesse Williams szintén kettős szerepben az apukát és a világ leggyorsabb tündérét alakítja. John Turturro játssza Mikulást és Mikulás gonosz testvérét is.
 
„Szeretem ezt a kisfilmet, mert benne van az összes fontos karácsonyi üzenet. Szeretem látni, ahogy a kislány jóságával legyőzi az önző gonoszt, és azzá a hőssé válik, aki mindannyiunkban ott él. Az ünnepek alatt tele van a levegő varázslattal” – mondta Nicki Minaj.

„Izgalmas látni azt, ahogy az ünnepi kollekciónkat életre keltik az inspiráló tehetségek. Nekik köszönhetően a film még varázslatosabb lett, és reméljük, hogy a vásárlóinknak is tetszeni fog az, ahogy a divatot prezentáljuk az ünnepek alatt a H&M-nél” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető tervezője és kreatívigazgatója.
 
A H&M ünnepi női-, férfi- és gyerekkollekciója már kapható az üzletekben és a hm.com oldalon,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top