Öltözködjünk

Anyatejből csinál ékszereket az anyuka

Sok otthonmaradós anyuka kezd valamilyen kreatív foglalkozásba a szülés után, de Erin Parnell egy egészen extrém utat választott.

Mikor megszületett Erin Parnell első gyermeke, az asszony nem tudott betelni a szoptatás különleges élményével. Szerette volna, ha ez a különleges formája az anya-gyerek kapcsolatnak azután is vele marad, hogy már nem anyatejjel táplálja gyermekét, ezért különleges, kreatív ötlettel állt elő. 

Parnell anyatejből készít ékszereket. A speciális eljárást maga fejlesztette ki, de a technikai részleteket állítólag YouTube-videókból leste el: először dehidratálja az anyatejet, és pigmenttel színezi, majd gyantával keverve alakítja ki az egyedi textúrát. Csodaszép ékszerein már semmi nem emlékeztet arra, hogy anyatejből készültek, ez csak Parnell számára marad különleges emlék.

Ilyen nem mindennapi ékszer egyébként bárki anyatejéből készülhet – elég elküldenünk az „alapanyagot” és megrendelni az örökre szóló darabot, például ezen a weboldalon

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top