nlc.hu
Öltözködjünk
Az új bugyitrend az év legnagyobb durranása

Az új bugyitrend az év legnagyobb durranása

Éppen csak takarjon valamit, de lehetőleg még annál is kevesebbet. Anyagköltség is alig van. Japán következő nagy fehérneműtrendje lehet a szándékosan alulméretezett bugyi és melltartó.

Bár erősen kételkedünk benne, hogy világtrend lesz a Japánban a népszerűség ajtaján kopogtató extra alacsony derekú, a csípőre is épphogy felkapaszkodó bugyi, az vitán felül áll, hogy az új divatőrület már hódításnak indult a szigetországban. Az alsónemű a fenék felső részét teljesen szabadon hagyja, a bugyinak álcázott vízszintes csík még annak a látszatát sem akarja kelteni, hogy nem csak mutatós (?) darab, de praktikus céljai is ( védőréteg) lennének. 

A netet bejárt néhány fotóról süt, hogy ezek az alsóneműk kényelmetlenek, vélhetően minden lépésnél pöndörödik egyet lefelé a pántjuk, egészen addig a mélységig, amíg azt a nadrág engedi. 

Hogy fokozzák a japánok az abszurditást: a legalább három számmal kisebb bugyihoz ugyanilyen arányban zsugorított melltartó is társul. 

(via metro.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top