Öltözködjünk

WAMP – Mutasd magad!

Február 25-én a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus- és gardróbfrissítés kapja a főszerepet. 

A vásáron egész nap személyre szabott stílus- és öltözködési tanácsadáson vehettek részt, melyet Gyulai Natália a Nati 100%Pure Idea divattervezője és Zsürki Teodóra, a Konsanszky divatmárka  stylistja vezet a Modart hallgatóinak közreműködésével. A tanácsadás során minden résztvevő megismerheti, a számára legelőnyösebb öltözködési trükköket, ruhafazonokat, színeket. A WAMP-os tervezők kollekcióiból kész szetteket is ajánlanak nektek, az egyes darabok pedig azonnal meg is vásárolhatóak közvetlenül a tervezőktől. 

A megfelelő öltözék kiválasztása után, smink és hajformázási ötletekkel is segítenek. A profi smink elkészítésében a NYX Professional Makeup sminkesei, a megfelelő frizura kiválasztásában pedig a L’Oréal fodrászai állnak rendelkezésetekre. Az eredményt végül fotófal előtt örökíthetitek meg. 

Lakatos Márk neve megkerülhetetlen a hazai divatban. Az ország legismertebb stylistja 16:00 órától tart előadást 2018 meghatározó trendjeiről a WAMP közönségének. Márk előadásából kiderül, hogy milyen ruhák, színek és formák dominálnak idén a kifutókon és a hétköznapi viseletekben.

Megnézem
Összes kép (12)

A stílus-, smink- és hajtanácsadás a WAMP látogatói számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szolgáltatások mindegyike maximum 15 percet vesz igénybe, regisztrálni a helyszínen, hostesseknél lehetséges.

A nyitott showroomban résztvevő tervezők egyedi darabjait felpróbálva bátran megmutathatod magad az egész világnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top