Öltözködjünk

5 ruhadarab, amit életed végéig őrizz meg

Ez az 5 alapdarab újra és újra előbukkan az aktuális trendekben, és az idei tavasszal is hasznunkra válik majd.

Az évszakok váltakozásával a ruhatárunk is meg-megújul, ám vannak olyan esszenciális darabok, melyektől jobb, ha sosem válunk meg! Ha megtaláltuk belőlük a tökéletest, ragaszkodjunk hozzájuk, amíg csak lehet, hiszen évek vagy akár évtizedek óta stabilan tartják magukat a mindig változó trendek mellett.

1. A fehér tornacipő

Kényelmes, időtálló és stílusos. Manapság szinte minden alkalomra felvehetjük, és ha vízálló bőrt választunk, a változékony tavaszi időben is számíthatunk rá.

2. A ballonkabát

A klasszikus, bézs ballonkabát amíg világ a világ, a stílusos ruhatár alapkövének számít, ám idén tavasszal valóságos reneszánszát éli. A fekete bőrdzseki mellé üdítő opció válhat belőle.

3. A tökéletes farmer

Teljesen mindegy, hogy klasszikus egyenes, cső vagy trapéz fazon: amelyik farmerbe egyszer beleszerettél, attól ne tágíts! Most különösen könnyű a dolgod, hiszen szinte mindegyik szabásból találni a boltok polcain.

4. Egy életre szóló táska

Minden nőnek szüksége van legalább egy olyan táskára, melyen nem indul foszlásnak egy szezon után a bőr. Ha megtaláltad, csak egyszer kell mélyebben a pénztárcádba nyúlnod, és utána évekig hálás lehetsz érte magadnak.

5. Egy kasmírpulóver

Ugyanez a helyzet a kasmírpulóverrel: add össze, mennyit költöttél kibolyhosodó pulóverekre, és máris azonnal megéri majd az árát egy minőségi kasmírfelső.

The Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top