Öltözködjünk

Elnöki stílus: modell rokonával vásárolgatott Bill Clinton

Egy, a divatguruk körében felkapott New York-i üzletbe tért be a korábbi elnök zavarba ejtően jóképű unokaöccsével.

A New York-i Kith nevű üzlet közismert a divatos öltözködés helyi hívei körében. A boltnak több híresség is rendszeres látogatója, mostantól pedig elmondhatják magukról, hogy egy korábbi elnök is vásárlóik közé tartozik.

Az USA 42. elnöke, Bill Clinton ezen a héten hétfőn tért be a Kithbe unokaöccsével, a modellkedéssel foglalkozó Tyler Clintonnal. Míg a család fiatalabbik tagja magától értetődő könnyedséggel válogatta ki a legújabb trendeknek megfelelő darabokat, az idősebbik Clinton kedélyesen elbeszélgetett az üzletben dolgozókkal. Persze azért vásárolt is ezt-azt, például egy sportos,  Acronym márkájú nadrágot, amit az egyik eladó, Nicholas Minichiello is viselt. Természetesen azonnal közös fotó készült.

„Nagyon kedvesen beszélgetett mindenkivel” – mesélte a Yahoo! Lifestyle-nak nyilatkozva Curtis Rowser, a Kith egyik eladója. „Nagyon közvetlen volt, elvégre ő a »cool« egyik megtestesítője. Aztán meglátta az egyik kollégám Acronym nadrágját, és nagyon megtetszett neki. Tylernek nem is kellett győzködnie, hogy mit válasszon, egyből bevitte egy próbafülkébe, majd ki is fizette.”

A 42. elnök arra is időt szakított, hogy a Kith munkatársaival készítsenek pár közös szelfit, és természetesen néhány autogramot is kiosztott. Az egyik ott készült fotót unokaöccse is megosztotta saját Instagram-oldalán.

KITH N KIN

A post shared by Tyler Clinton (@tclint) on

Mi ez, ha nem a kúl csúcsa?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top