Öltözködjünk

Diana hercegnő tiarájában esküdhet Meghan Markle

Diana hercegnő öccsétől kell kölcsönkérnie Harry hercegnek a tiarát Meghan számára.

Diana hercegnő gyémántos tiaráját viselheti Meghan Markle május 19-én, amikor örök hűséget fogad Harry hercegnek. Diana maga is ezt viselte az esküvője napján, illetve később, más alkalmakkor is.  A tiara jelenleg Diana öccse, Charles Spencer gróf harmadik felesége, Karen tulajdonában van, ám ha Harry herceg elkéri nagybátyjától menyasszonya számára, örömmel kölcsönadják majd.

Diana hercegnő is ezt a tiarát viselte az esküvőjén

Elképzelhető ugyanakkor, hogy II. Erzsébet ad majd kölcsön egy tiarát Meghannek a nagy napra, méghozzá nagy valószínűséggel a Cartier Halo tiarát, melyet Katalin hercegné is viselt az esküvőjén. Az 1936-ban készült tiara egykor az anyakirályné tulajdonában volt, majd lányának, Erzsébet hercegnőnek, a későbbi királynőnek adta a 18. születésnapjára.

(Getty Images)

A brit lapok tudni vélik azt is, hogy Meghan Markle jegygyűrűje egy közel 100 éves tradíció jegyében készül: walesi aranyból, ugyanúgy, ahogy Elizabeth Bowes Lyon, valamint II. Erzsébet és Katalin hercegné jegygyűrűje is.

A királyi család beszállítója, a Clogau Gold ügyvezető igazgatója a sajtónak úgy nyilatkozott: bár a walesi arany inkább rózsaszínes árnyalatú, megoldják, hogy Meghan Markle jegygyűrűje sárgásabb legyen, hogy tökéletesen passzoljon a Harry herceg által tervezett eljegyzési gyűrűjéhez.

Express

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top