Öltözködjünk

Méregdrága Dior táskával vallotta be a YouTube-sztár, hogy hazudott az életéről

A fiatal lány egyre népszerűbb lett az évek során, videóit millióan nézték. Ám közben a saját személyisége háttérbe szorult, és eltűnt a kezdeti hitelessége is. Meglepő módon tért vissza önmagához.

Bunny Meyer az egyik legnépszerűbb vlogger a YouTube-on. Követői a mókás videói, őszinte személyisége és látszólag visszafogott életvitele miatt kedvelték a fiatal lányt.

A videók készítését még 2011-ben kezdte grav3yardgirl néven, azóta pedig milliós rajongótábora lett. Ám ahogy egyre többen feliratkoztak a csatornájára, és a népszerűsége töretlenül nőtt, háttérbe szorult a saját érdeklődési köre és személyisége, így egyre kevésbé készített hiteles videókat. Ez aztán a csökkenő nézettségben is megmutatkozott.

Most viszont visszatért egy őszinte videóval, amelyet eddig több mint 4,5 milliószor láttak. Már a címe is sokatmondó: Miért hazudtam az életemről?

A videóban bevallja, hogy a korábban csak „felhígítva adta saját magát”, furcsa módon ebben pedig egy 1,3 millió forint értékű Dior táska segített neki. A rendszeres nézőnek ugyanis szokatlan egy ilyen drága holmi, ám egy milliomos tartalomkészítő simán megengedheti magának.

A vallomásban közrejátszott egy másik YouTube-sztár, Shane Dawson videója. Dawson 8 év alatt 13 milliós követőtábort épített fel. Őszintén beszélt arról, hogy a kedvelések és a követők számának növelése érdekében az emberek kialakítanak egy nem hiteles életet, saját személyiségük pedig háttérbe szorul.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top