Öltözködjünk

7 praktikus és trendi hűtőtáska

A nyári kirándulások, utazások, strandolások minimum praktikus kelléke a hűtőtáska, melyből igazán trendi darabokat szerezhetsz be. Íme, a kedvenceink!

Praktiker

Ha a minimál stílust kedveled, ez az egyszerű, csíkos hűtőtáska lesz a neked való. 20 literes, méretei: 37x20x26 cm. Fekete, kék és lila csíkos változatban is kapható. (Praktiker)

 

Butlers

Ha egyedül vagy másodmagaddal indulsz a strandra, ideális választás lehet ez a 26×16,5×32 cm-es hűtőtáska. Stílusos, trópusi mintával. (Butlers)

Tchibo

Hat darab fél literes palack vagy ennek megfelelő mennyiségű elemózsia fér el ebben a 9 literes,  25 x 26 x 13,5 cm-es mini hűtőtáskában. Külsején egy plusz zseb is található, melybe a szívószálakat, evőeszközöket vagy épp az üvegnyitót pakolhatod. (Tchibo)

Jysk

Piknikkosár és hűtőtáska egyben. 29x46x26 cm-es méretben. (Jysk)

H&M

5,5 literes, 15x17x22 cm-es, ananász formájú cukiság. (H&M)

Quechua/Decathlon

Ha túrázni indulsz, a lehető legpraktikusabb választás a hűtőhátizsák, mely még jégakku nélkül is 5 órán át frissen tartja az élelmiszereket. (Quechua)

Sencor

Hosszabb autós utakon jó szolgálatot tesz egy autós hűtőláda, például ez, mely nem csak hűteni, de melegíteni is tud. 18x32x30 cm-es, elfér benne például 6 darab 0,5 literes üveg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top