Öltözködjünk

5 stíluskirálynő nagyi, akit kövess be az Instagramon

Mutatunk 5 (déd)nagymamakorú Insta-sztárt, aki rácáfol az összes öregséggel kapcsolatos sztereotípiára.

Félsz az öregedéstől? Akkor itt az ideje bekövetned az Instagram legmenőbb nagymamáit, akik, hidd el, minden félelmedet eloszlatják az idős korral kapcsolatban. Ők aztán nem savanyodnak otthonkában a lakásban, hanem élvezik az életet, és a végletekig stílusosak maradnak.

1. Lyn Slater – Accidental Icon 

Accidental Icon (@iconaccidental) által megosztott bejegyzés,

„Nem vagyok 20 éves, nem is akarok annyi lenni. De átkozott kúl vagyok!” Vallja a 64 éves Lyn, egyetemi professzor és stíluskirálynő. Lyn a klasszikus elegancia híve, de piszkosul ért hozzá, hogy bolondítsa meg egy kicsit az outfitjeit.

2. Jenny Kee

Jenny Kee (@jennykeeoz) által megosztott bejegyzés,

„Nem leszünk olyanok, mint azok a kék hajú öregasszonyok, akik az öregek otthonában kötögetnek – magyarázza a csupa életöröm 71 éves Jenny Kee, ausztrál művész és textiltervező. – Vagy ha igen, akkor visszük a szuperkajáinkat, a marihuánánkat, és a kifogástalan stílusérzékünket!” Imádjuk!

3. Dorrie Jacobson – Senior Style Bible

Senior Style Bible (@seniorstylebible) által megosztott bejegyzés,

Az explayboynyuszi Debbie-ről nehéz elhinni, hogy már elmúlt 80. Pedig a sportosan elegáns hölgy már 83 éves, ez azonban cseppet sem tartja vissza akár attól sem, hogy igent mondjon egy fehérneműs fotózásra. 

4. Helen Ruth Elam Van Winkle – Baddie Winkle

🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) által megosztott bejegyzés,

Helen képei akár egy bulikirálynő tinédzser Instagramját is díszíthetnék, de Helennek a főszerepben még sokkal jobbak. A jó adag öniróniával megáldott 89 éves nagyi szuperül inspirál arra, hogy bátran vállaljuk, de azért ne vegyük túl komolyan magunkat.

5. Lily Hayes

Lili Hayes (@lili_hayes) által megosztott bejegyzés,

A 69 éves Lily posztjai nem a stílusuk miatt emelkednek ki az Instaverzumból – a néni igazi mémkirálynő, aki zseniálisan figurázza ki a sztereotípiákat. 

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top