Öltözködjünk

Munkavédelmi láthatósági kabátot dobott piacra a neves divatmárka

Érdekes ötlettel állt elő a PrettyLittleThing márka. Úgy gondolták, hogy miért csak munkavédelmi eszközként lehetne hordani a láthatósági kabátot, ezért árulni kezdték.

Forrás: PrettyLittleThing

Az online márka 45 fontért (16 ezer forint) árulja a fényvisszaverő kabátot, amiben viselője biztos, hogy nem marad észrevétlen. A PrettyLittleThing szerint az egyedi darab tökéletes fesztiválöltözék, amihez csillogó, szürke kerékpárnadrágot és fényvisszaverő csizmát ajánlanak viselni. Nem meglepő módon azonban a vásárlók nem igazán tudják hova tenni a darabot. 

A márka képviselői azt mondják, mindig alapos kutatómunkát végeznek, hogy melyek azok a legújabb trendek, melyeket ügyfeleik szívesen követnek.

„Miután nemrég észrevettük, hogy Kim Kardashian valami nagyon hasonlót viselt, alig vártuk, hogy elérhetővé tegyük azon vásárlóink számára a kabátot, akik szeretik a legfrissebb celebstílusokat követni, s mindezt elfogadható áron.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top