Öltözködjünk

Kardashian alig takaró luxusruhában ment a szegény gyerekekhez

Az Instagramra feltöltött fotón látható öltözék sokakat kiakasztott.

A Kardashian-testvérek családjaikkal Indonéziában nyaralnak, ahonnan számos képet postoltak az Instagramra. A legidősebb nővér, Kourtney a minap legkisebb fiával helyi, szegény sorban élő gyerekeket is meglátogatott Balin, az erről készült fotó azonban kiverte a biztosítékot a netezőknél. A celeb ugyanis csak egy melltartónál alig többet takaró csőtopot és nadrágot viselt, ami sokak véleménye szerint nem volt megfelelő öltözék erre az alkalomra.

Instagram/Kourtney Kardashian

Nem kevesen kifigásolták, hogy Kardashian olyan dizájnerruhákban pózolt, melyeknek az árából ezeket a gyerekeket több hónapig lehetne etetni. Mások szerint az, hogy ilyan sokat mutatott a testéből, tiszteletlenség volt a helyi kultúrával szemben.

Akadtak persze olyanok is, akik megvédték Kourtney-t, mondván, hogy jó szíve van, és jól teszi, hogy megmutatja a gyerekeinek, hogy más országokban mennyire másképp élnek az emberek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top