Öltözködjünk

Ezek a legelőnyösebb fürdőruhák a testalkatodhoz

Kicsi a melled? Nagy a feneked? Úszógumid van? Telt vagy? Bármilyen is a testalkatod, létezik számodra előnyös fazonú fürdőruha!

 Kis mell

Így válassz fürdőruhát a testalkatodhoz!

Ha kicsi a melled, akkor jóformán bármilyen szabású fürdőruhát választhatsz, ami méretben amúgy megfelelő. Neked találták ki többek között az idén szuperdivatos, nagyon mélyen dekoltált egyrészes fürdőruhákat. Előnyös lehet a háromszög fazonú bikinifelső is, akár teljesen sima, akár – mint a képen látható modell – push up változatban. Ha pedig annyira zavar a kis mellméreted, hogy inkább takargatnád, és ezzel együtt szeretnéd, ha optikailag nagyobbnak is tűnnének a melleid, akkor válassz egy fodros felsőt!

Nagy mell

Így válassz fürdőruhát a testalkatodhoz!

A nagy mellek barátja a fürdőruhák esetében is a biztos alátámasztás. Ezt megadhatja például egy egyrészes, alakformáló szabású fürdőruha, de egy trendi, átlapolós bikinifelső is. Menők most a fehérneműk ihlette darabok is, mint például a bal szélső, bustier melltartós modell, mely szintén kiváló választás, ha telt kebleid vannak.

Homokóraalkat

Így válassz fürdőruhát a testalkatodhoz!

Ha arányos homokóraalkattal rendelkezel, akkor nincs más dolgod, mint hogy a fürdőruháddal kiemeld azt. Választhatsz például egy sima, minimalista egyrészest, de előnyös a háromszögfelső és bugyi, mint ahogy a klasszikus balconette bikinifelső is.

Fiús alkat

Így válassz fürdőruhát a testalkatodhoz!

Ha fiús az alkatod, akkor olyan fürdőruhát érdemes választanod, mely stílusában és optikailag is minél nőiesebbé teszi a megjelenésedet. Erre kiválóan alkalmasak például a fodros fürdőruhák, lehetőleg élénk, vagy épp lágy pasztellszínekben, illetve mintásban.

Has, úszógumi

Így válassz fürdőruhát a testalkatodhoz!

Ha van némi hasad és/vagy úszógumid, akkor viselj magasított derekú fürdőruhaalsót, vagy olyan egyrészes fürdőruhát, mely a hasnál takar, és lehetőleg a mintájával is inkább a mellkasodra helyezi a hangsúlyt! Ezek a retró stílusú fürdőruhák ráadásul kifejezetten divatosak is idén, és plus size alkathoz is szuperek.

Nagy fenék

Így válassz fürdőruhát a testalkatodhoz!

Ha nagy a feneked, akkor a csípőfazonú vagy sort jellegű fürdőruhaalsó a legelőnyösebb a számodra. Ügyes trükk továbbá, ha a szett felsőrésze hangsúlyosabb színű és/vagy mintájú, például a fekete alsóhoz egy színes felsőt veszel fel, ez ugyanis még inkább eltereli a figyelmet a fenekedről.

A cikkben szereplő összes fürdőruha a H&M terméke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top