Öltözködjünk

Merész minták: így válassz ruhát idén nyáron!

Ha unod az egyhangú viseleteket és szereted az izgalmas darabokat, 2017 a te éved! Virágos, csíkos, pöttyös: válaszd bármelyiket vagy mindegyiket, idén nemcsak vagány, hanem trendi is leszel. Elmondjuk, milyen minták a nyerőek.

Lassan itt a nyár. Te frissítetted már a ruhatárad? Ha még a szeszélyes tavasz miatt több réteg van rajtad, mint amire május lévén vágytál, ne ess kétségbe, nemsokára eljön a te időd. Nézd hát át a ruháidat, és gondold végig, az idei trendeket nézve mire van szükséged ahhoz, hogy menő és vagány légy, ha egy izgalmas nyári kerti partira hívnak, vagy ha épp a Balaton partján nyaralsz. Azt, ugye, már rég tudjuk, hogy szükségünk van egy jó alapruhatárra, amelyet a kedvünk, na meg az aktuális divat szerint bővítgethetünk.

Idén nem lesz nehéz dolguk azoknak, akik szeretik a lombzöldet és a pasztellszíneket. De a merész minták szerelmesei is sok kedvükre való darabot találhatnak majd a nyári kínálatban. Ha pedig valaki a virágmintákért rajong, azt fogja kívánni, hogy ez a nyár soha ne érjen véget. Az nem is kérdés, hogy a virágos anyagok soha nem mennek ki a divatból, mindig csak az változik, hogy épp milyen formában teszik boldoggá a színes csodák a nők többségét. 2017-ben a hippi korszakot idéző, finomnak egyáltalán nem mondható, energikus, mozgalmas virágminták köszönnek vissza a kifutókról meg az üzletek kínálatából is.

Csíkot csíkkal

A geometrikus, rendszerbe rendezett változatoktól az óriásvirágokig számtalan izgalmas darabot választhatunk a nyári kollekciókból. Ha így teszünk, figyeljünk arra, hogy ha ilyen színes darabot veszünk fel, az jól menjen az aktuális viseletünk többi darabjához is. Idén ugyan menő, ha többféle mintás darabot kombinálunk, de ezt csak érzéssel tegyük, úgy, hogy biztosan megtaláljuk az összhangot a ruhák között.

Merész minták: így válassz ruhát idén nyáron

A csíkos darabokat kedvelők is trendik lesznek idén. Olyannyira, hogy szinte bármilyen formában és mennyiségben jöhetnek a vonalak. A lényeg, hogy mindenki találja meg az alkatának megfelelő mintákat. A plus size-ok például inkább a függőleges csíkokban gondolkodjanak. Akikre a pöttyös romantika hat, fekete-fehér változatba továbbra is imádhatják azt.

További cikkek a trendekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top