Otthon

Elektrobugi a Feng Shuinál

A Feng Shui bár õsi távolkeleti világnézetet követ, nagyon rugalmas irányzat. A kézzel készített tárgyakat éppúgy elfogadja, mint a legmodernebb technológiát. Fémes ötleteink következnek.





Ez a kenyérpirító akkor is gyönyörű, ha nem előreszeletelt és előrecsomagolt tartóskenyeret barnítasz benne. Hétvégente joghurtos vajjal kis Marmite a tetejére – végem van.








A hagyományokat őrizni szép dolog, de ettél már favillával? A véleményünk szerint étkezni fém evőeszközökkel tanácsos. A fűszertartóban már nem vagyunk ennyire biztosak, de nagyon tetszik nekünk.









Tartós, modern bútorokat láthatunk, és ami nagyon fontos nem hagy rajtuk foltot a paradicsomos penne, sem a vörösbor, amit az integető ember segítségével ihatsz meg.








Az integető ember. Műfajon belül nincs párja, becsület szavamra. Szellemes, szép, és dugó nem marad az üvegben, ha ezt használod. Olyan pofás, ne tárold a fiókban.







Vageszebb, mint a fiók, húzogatni sem kell. Átlátható irattartóval van dolgunk. Lehet, hogy itt megtalálod a dolgaidat?








A tükör nagyítja a teret. Ez a típus téged viszont, lehet, hogy karcsúsít?











Ez üti a szemszonájt koffereket is. Hagyd elöl hanyagul, mintha mindig utazni készülnél. Csak arra kérlek, ne tarts benne se váltságdíjat, se gránátokat, ja, és hegedűt se.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top