Otthon

Ilyen volt, ilyen lett

És akkor most nézzük meg a gyakorlatban, hogy mirõl is beszéltünk eddig. Két szobát rendezünk be, egy szolidabb fehér falút és egy extravagánsabb rózsaszínût.






Kattints a képre!






Kattints a képre!

Kezdjük a rózsaszínűvel. Sarokszobáról van szó, mindkét falon egy-egy középméretű ablakkal.


A bútorok egy kivételével fehérek, így a szoba nem lesz olyan, mint a papagáj.

A sötétzöld ágy ellenpontozza a rózsaszín nagy falak monotoniáját.


Több kisebb, helyi fényforrás, melyek kellemesebb hangulatot is biztosítanak, mint egy nagy csillár, gondoskodik a megfelelő mennyiségű fotonról.


A bútorok viszonylag kevés száma tágassá teszi a szobát, a fali képek, állólámpa, virágok, párnák pedig megakadályozzák, hogy üresnek érezzük.


 








Kattints a képre!

Itt két szobarészlet látható. ebben az esetben sokkal inkább törkedtünk a skandináv stílus hangulatának a visszadására, mint teljes enteriör bemutatására.






Kattints a képre!


A bútorok itt is fehérek, festettek, nagyítják a teret.

A hagyományos berendezéssel elentétben az íróasztalt, illetve az alsó képen a kisasztalt, nem toltuk szorosan a falhoz, így a szoba képe nem unalmas.


Mindkét helyiség szimpla lenne, de a sok kiegészítővel – doboz a sarokban, állólámpa, földre helyezett díszek – személyes és barátságos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top