Otthon

Pesti Házak épülnek a IX. kerület szívében

A IX. kerület legszebb részén, sétálóutcák, új házak és zöld parkok között, egy teljesen felújított városrészben épül a Ferenc téri Pesti Ház.







A Páva Hotel közvetlen közelében







Megújult házak minden oldalról

 





Új házak, világos udvarok, kellemes üzletek és elrejtett parkok épültek egymás után a környező utcákban. A lakosság megfiatalodott, a városrész megújult. A város lüktető szívében a Nagykörút tövében szinte pezseg az élet. Mégis a sétálóutcává alakított Tompa utca hangulatos éttermeinek teraszán, vagy a zöld udvarok árnyékos padján békés pihenésre van lehetőség. A környék modern, gazdaságos lakóházai csendes napsugaras otthonokat rejtenek.








Sétálóutca mellett
Sétálóutca mellett


A 126 lakásos Ferenc tér társasház a két utca között a tömbkomplexumot keresztülszelve 35-93 m2-es lakásokat rejt, nagy ablakokkal, erkélyekkel kilátást biztosítva a belső udvarok újonnan parkosított zöld növényeire, illetve az építkezés után teljesen megújuló Ferenc téri parkra.
A lakások gazdaságos és környezetbarát üzemeltetésűek, a vevők egyedi igényei szerint kialakítva. Az ablakok kiváló hőszigetelésű műanyag nyílászárók, az épület Porotherm téglából épül. Vásárlóink egyedi ízlésvilágát az építkezés folyamán több ponton is igyekszünk tiszteletben tartani. Válasszon lakást kínálatunkból!

Átadás: 2005. március 30.
Érd.
Pesti Házak Rt.
Tel. 219-5476

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top