Otthon

A legizgibb bútorok

Ez a dizájn hatni fog rád. Feldobja a nappalid, kényelmes, és mosolyt csal mindenki arcára vidám színeivel és természetes mintáival. Éljenek a virágok!





Nincs többé élettelen nappali, nincsenek többé fakó színek, nincs rosszkedv és sötétség. Életkedved visszatér, szobád megelevenedik, téli depressziódnak nyoma sem lesz. És gyönyörű kégliben fogadhatod barátaidat a legközelebbi összejövetelen. Csak egy kis odafigyelés, egy-két jól megválasztott bútor és kiegészítő megteszi a hatását. Nem kell átrendezned egész lakásod, csak lopd be az örök tavaszt otthonodba!







Egy kanapé már megteszi. Ezek a narancssárga-fehér ülő-fekvő alkalmatosságok magukért beszélnek. Az óriási, primitív, festői virágokkal díszített kanapék egy csapásra berendezik nappalidat, azt a szobát, ahol a vidámság, az élénk színek a hely előnyére válnak.





Egy ilyen kanapén ülni olyan, mintha egy virágos réten vagy mezőn tévéznél. Néztél már filmet réten? Ugye, hogy nem. Ha pedig még az ágyneműd is színes, mindig jókedvvel ébredsz.






A mennyezet közepéről alácsüngő üvegcsillár napjai meg vannak számlálva, ezt te is biztos érzed. Ráadásul nincs is szükség arra, hogy egyszerre egész tereket világítsunk meg. Mindig éppen azt a sarkot kell csak fénybe vonni, ahol vagyunk. Nem ördöngősség ez, nem kell profi világosítónak lenni, hogy álló- és asztali lámpákkal operálj. S ha ötlet kell, itt van példának okáért ez az egyedi lámpa. Dohányzó asztalra, vagy fiókos szekrényre egyaránt ideális.





Ne mondd, hogy nem fantasztikus! Még nekem is tetszik, pedig én fiú vagyok. Éljenek a színek. És ha az egész világot színes virágokon keresztül szeretnéd látni, a színes függöny a megoldás.



























fotó: Innoshop






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top