nlc.hu
Otthon
A BoConcept®, és amit kínál

A BoConcept®, és amit kínál

2004. május elseje új idõszámítás kezdete. A jeles dátum nem csupán uniós csatlakozásunk jóvoltából válik emlékezetessé, de a kortárs design, a bútorok szerelmesei számára is különleges meglepetést hozott.

A dán bútorgyártás egyik jeles képviselője, a BoConcept®, amely tágas, elegáns bemutatótermében gazdag, változatos kínálattal várja a modern bútor- és tárgykultúra szerelmeseit, hazánkban egyedülálló lépést tett. A csatlakozás alkalmából jelentősen, teljes bútorválasztékára kiterjesztve differenciáltan, tíz-húsz százalékkal mérsékelte árait, hogy ne csupán a kínálat minőségével, de az árszínvonal tekintetében is felvehesse az uniós versenyt. E stratégiai döntés jóvoltából a design immár szélesebb rétegek számára válik elérhetővé, hiszen a nagymértékű kedvezmény nem akciós érvénnyel lép életbe, hanem valóban új számítási rendszer veszi kezdetét.

S hogy mi mindent kínál a BoConcept®? Szinte mindent, amire csak a minket körülölelő élettér stílusos berendezéséhez szükségünk lehet. Nappali berendezések, szekrényfalak, ülőgarnitúrák, étkezők, hálószoba bútorok, gardróbok, kiegészítő kisbútorok, dolgozó és ifjúsági szobabútorok stílusban és árban is sokrétű választéka, no meg számos szemet gyönyörködtető apró tárgy teszi izgalmas kalanddá a lakásszépítés folyamatát. A klasszikus értékek híveihez szólnak a nemesen elegáns, egyszerű vonalvezetésű, cseresznye és tölgy furnérozott bútorok, vagy épp a kimért arányrenddel készülő ülőbútorok, mint a rendkívül népszerű Milan és Turin névre keresztelt kanapék.

Akik napjaink aktuális trendjét keresik, japános hangvételű, wengé kollekciók és fehérített tölgy kivitelű összeállítások közt válogathatnak. Ezek legszebbike a minimál hangvételű, egyenes vonalakkal megrajzolt Limo hálószoba kollekció, amelynek variációs lehetőségei közt tatamiszerű összeállítást is találunk. Természetesen a hatvanas évek gömbölyded formavilágát visszahozó retró sem hiányozhat a BoConcept® kínálatából. A design szerelmesei bizonyára nagyra értékelik még a tojás alakú Evo széket, amely Arne Jacobsen hírneves ülőbútorát eleveníti fel. A BoConcept® jó néhány szemet gyönyörködtető enteriőrrészlettel kialakított bemutatótermében a család apraja-nagyja megtalálja tehát a szívének kedves bútordarabokat, berendezési tárgyakat. Kalandra fel, hisz itt az új számítás kezdete!

A BoConcept® címe: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.
tel.: 346 3040
BoConcept.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top