nlc.hu
Otthon
Uniós örömök

Uniós örömök

Elérkezett hát a várva várt pillanat: az Uniós tagság. Hogy mit hoz a jövõ, bizony számos területen kérdéses még. Van sok olyan terület, ahol biztosan jót! Itt a lakberendezés ideje!

Egyvalami már most bizonyos: a nemes arányairól, természetes szépséget és melegséget sugárzó anyaghasználatáról, míves részletmegmunkálásáról ismert dán design egyik rangos képviselője, a BoConcept®, jelentős mértékű árcsökkentéssel hajtott főt e jeles alkalom előtt.

Nem tévedés, a minket körülölelő élettér berendezésére számos alternatívát kínáló cég, épp az összeurópai piaci verseny hatására, immár számottevő kedvezménnyel kínálja szebbnél-szebb portékáit, s nem csupán akciójelleggel!


Talán nem csak a design szerelmesei üdvözlik majd lelkesen e stratégiai döntést, melynek révén Európa bútorkultúrája, az immár jóval kedvezőbb árszínvonalnak köszönhetően, végre valahára valóban közelebb kerülhet hozzánk!

A BoConcept® címe: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. tel.: 346 3040
BoConcept.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top