Otthon

Középpontban a tálaló

Amikor egy-egy új tárgyat vásárolunk, érdemes néhány stílusos kiegészítõt is választani melléje. Ilyenkor gyakran okoz fejtörést, hogy mivel tehetnénk még egységesebbé, harmonikusabbá otthonunkat. Sorozatunk az ilyen kérdések megoldásához nyújthat segítséget.







Kattints a képekre a nagyobb méretű változatokhoz!
Rusztikus

Vidékies hangulatot varázsol minden konyhába a gondos munkával felújított, öreg tálalószekrény. Felületét viaszolták, festették, ajtóit virágmintával díszítették, de közben kopott külsejét, patináját is megőrizték. Válasszunk hozzá természetes anyagú, régies hatású tárgyakat. (Kéttemplom Galéria)


Modern





Kis helyen is jól elfér ez az alacsony, hosszúkás szekrényke. A látszólag apró bútordarab jókora tárolóhellyel rendelkezik, sőt a teteje további szabad felületet kínál. A nagyobb ajtók mögött a tányérok, tálcák, poharak kaphatnak helyet, a fiókokban az evőeszközök. A nyitott polcra tehetjük a szalvétákat, terítőket. Egyszerű, letisztult vonalú bútorok és kiegészítők között mutat a legjobban. (Bo Concept)






Klasszikus


Tágas, polgári otthonokba való a kétrészes, tömörfa tálalószekrény. Igazán jó szolgálatot tesz, hiszen nincs olyan étkészlet, ami ne férne el a hatalmas szekrényekben. Alulra a tálak, tányérok, evőeszközök tehetők, a vitrinben pedig a kristálypoharak, kancsók díszeleghetnek. Aki nagynak találja együtt a két szekrényt, az alsót vagy a felsőt külön is megvásárolhatja. (Cassandra)

Fotó: Bézsenyi Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top