Otthon

Tesco Gazdaságos termékek

Te is szeretsz jó minõségû termékeket olcsón vásárolni? Téged sem bûvölnek el a hangzatos márkanevek? Akkor Te is ismered a Tesco Gazdaságos termékeit.

A Tesco már három olyan termékcsomaggal is várja a vásárlókat, amelyek segítségével takarékos is lehetsz, mégis jó termékeket vásárolhatsz megbízható minőségben, és egészségedet is óvhatod!





A Gazdaságos (kék-fehér csíkos csomagolású) saját márkás termékek ára olyan alacsony, hogy minden más kiskereskedelemben kapható, azonos kategóriájú és kiszerelésű terméknél olcsóbbak legyenek.

Ezekre a termékekre a Tesco árgaranciát vállal.

– több mint 410 féle termék
– minden termékkörben
– folyamatosan bővülő választékkal
– a kiskereskedelemben kapható legalacsonyabb áron
– Tesco árgaranciával

Tovább a választékhoz»





Tesco termékek


A Tesco színes csomagolású saját márkás termékei az ismert márkákkal egy minőségi kategóriába tartoznak, és akár 20%-kal olcsóbban vásárolhatók meg.

– közel 700 termék
– minden termékkörből
– folyamatosan bővülő választékkal
– az ismert márkákkal AZONOS minőségben
– akár 20%-kal alacsonyabb áron

Tovább a választékhoz»







Tesco fitt termékek

– Ettől fix, hogy fitt –

Már kapható a Tesco harmadik saját márkás termékcsaládja, az egészséges életmód híveinek. Ha odafigyelsz a helyes táplálkozásra, és tenni akarsz családod egészségéért, akkor keresd a Tesco fitt termékeit, amelyek a reform konyha nélkülözhetetlen kellékei.

Próbáld ki a Tesco fittet!

Tovább a választékhoz»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top