Amikor házigazdáink építkezésbe kezdtek, tudták, hogy nem mindennapi környezetet szeretnének teremteni maguknak. Jó példát is láttak erre, hiszen egyik barátjuk nemrégiben költözött új házába, amit_l le voltak ny_gözve. Nem volt hát kérdés, hogy _k is Nagy Ritát, a D-Stúdió vezet_ tervez_jét kérik majd fel saját lakásuk berendezésére. S bár a háziasszony feltett szándéka volt, hogy nála is hasonló, barackos árnyalatok legyenek, mint a barátaik otthonában, a tervezés, a beszélgetések, a stílus kiválasztása közben a lakberendez_vel közösen más döntésre jutottak. A modern, egyedi tervezés_, letisztult formavilágú bútorok mellé ugyanis nem illett a korábban választott, lágy pasztellárnyalat. Háziasszonyunk félt a változtatástól, és mindenképpen meleg színeket szeretett volna maga körül látni.

A lakberendez_ javaslata a tégla-, a krémszín és a zöld kombinációja volt, melyr_l végül is bebizonyosodott, hogy valóban jó választás. Egyszerre otthonos, harmonikus, ugyanakkor izgalmas, nem mindennapi. Persze a színek önmagukban még nem elegek ahhoz, hogy a hatás megfelel_ legyen, létre kellett hozni az izgalmas szerkezetekkel, rafinált megoldásokkal tagolt tereket is. Szerencsére a bels_építészeti tervezés az építészeti munkálatokkal egy id_ben kezd_dhetett el, így könnyedén beilleszthették a lakberendez_ elképzeléseit a tervekbe. A beosztáson alapjában véve nem kellett változtatni, „csupán” néhány földszinti fal áttörésével, falfülkékkel való ellátásával, illetve a kandalló kialakításával tették gazdagabbá, és aztán kezd_dhetett a szerkezet felöltöztetése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top