nlc.hu
Otthon
Kényeztetés nõknek

Kényeztetés nõknek

Tudjuk-e vajon mi nõk, hogy milyen hatással vannak ránk a kedvelt virágok? És hogy ezt a hatást a javunkra is fordíthatjuk? Jó hangulat, egészséges libidó, finom illat - és ez még nem minden!





• Egy pár szál rózsa a hálószobában hozzájárul az egészséges libidó megőrzéséhez. Tudósok igazolták, hogy a rózsák mindkét nemre gyakorolt hasonlóan jó hatása a bennük található, fantasztikus illatukért felelős phenyletilamin (PEA) nevű anyagnak köszönhető. A PEA olyan aminosavat tartalmaz, amely késlelteti az ún. boldogsághormonok, a beta-endorfinok lebomlását. Ez pedig hosszú ideig a szerelemhez hasonló eufórikus érzést kelt bennünk. A PEA megtalálható még a csokoládéban is, a rózsák viszont kalóriamentesek!

• A virágok, különösen az illatos virágok





Kattints a képre!
fokozzák az érzékiséget, és oldják a stresszt. Morzsolj szét egy maréknyi virágszirmot és szórd a fürdővizedbe! Ez a kényeztetésnek fantasztikus, mégis egyszerű módja, amelytől úgy érezheted magad, mint Kleopátra. A virágokból felszabaduló illat enyhíti az émelygést, segít emésztési problémák, álmatlanság esetén, elűzi a stresszt, a rosszkedvet, a fáradtságot és a fejfájást. Érdemes kipróbálni!

• A virágok színe szintén segíthet. Az érzékszervek színekkel való stimulációja csodás hatással lehet a hangulatra és érzésekre. Vásároljon piros virágot, ha energiára van szüksége, sárgát a hangulat javítására, zöldet, ha nyugalomra vágyik és kéket, ha csendességre.

• A természetes, egészséges, ápoló és stresszoldó kényeztetés minden nő számára elérhető. Keresd a hangulatodhoz és egyéniségedhez illő színű és illatú virágokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top