Otthon

Középpontban az étkezõasztal

Ha kicseréljük valamely régi, már kiszolgált bútordarabunkat, óhatatlanul megbomlik a helyiség addigi harmóniája. Hogy ezt helyreállítsuk, válasszunk néhány stílusos kiegészítõt új bútorunkhoz.






Így ismét egységessé válik az összkép. Sorozatunk ezek kiválogatásához nyújthat segítséget


Rusztikus

Régies hangulatú, fenyőfa étkezőasztal, melyösszecsukva négyszemélyes, de ha kinyitjuk, hatan is körülülhetik. Felületét méhviasszal kezelték, amely kiemeli a fa természetes szépségét, és megóvja a párától és a kártevőktől.






Válasszunk hozzá kézzel készített, természetes anyagú kiegészítőket, natúr vagy pasztellszínű tárgyakat, és ügyeljünk arra, hogy ezek formái lehetőleg kövessék a faragások ívét. (Leander)






Modern

Kis alapterületű lakásban praktikus ez az üveglapos asztal, mely négyről nyolc személyessé bővíthető, így tulajdonosa nem jön zavarba, ha nagyobb társaságot kell vendégül látnia. Az edzett üveglap nagy teherbírású, bátran pakolhatunk rá. Bővítése nagyon egyszerű: két oldalán lehet kihúzni a két szárnyat, melyek azonnal a helyükre pattannak. Ugyanilyen gyorsan össze is lehet csukni. Semleges színvilágának köszönhetően szinte bármilyen árnyalatú kiegészítőt választhatunk hozzá. (Kika)


Klasszikus









Még összecsukva is tekintélyes méretű ez a bükkfa lábú, furnérozott lapú asztal. Kinyitva azonban népesebb társaság is elfér körülötte, és a nagy felületre valóságos lakomát lehet kitálalni. Egy jókora, békebeli ebédlőben mutat igazán jól, a hozzá illő tálalószekrény társaságában.






Nemes anyagokkal, antik vagy régies hatású tárgyakkal még inkább kiemelhetjük szépségét. Ebben az esetben kerüljük a műanyagot és a túl erős színeket. (RS Bútor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top