nlc.hu
Otthon
Ünneplõben

Ünneplõben

Hogy hogyan lehet két ember nem teljesen azonos ízlésvilágából kiindulva harmonikus összképet teremteni, arra kiváló példa ez a barátságos, meleg hangulatú lakás.

Különösen most, hogy fiatal házigazdáink idilli otthonába az ünnep tiszteletére több tucat angyalka is beköltözött, sok-sok hangulatos, bájos kiegészítő kíséretében. A zuglói öröklakás tulajdonosai, egy fiatal házaspár, a budapesti Kéttemplom Galéria üzletében járva belehabarodtak a bumfordian kedves, mókás képű angyalkákba, és azonnal vásároltak is annyit, hogy jutott belőlük a lakás minden pontjára, a karácsonyfától kezdve a polcokon át a szekrények tetejéig, a konyhapultra, az íróasztalra, de még az éjjeliszekrényre is. Nem véletlenül jártak persze az üzletben, hiszen korábban magát a lakást is ennek választékából rendezték be, Bálint Ágnes lakberendező közreműködésével.

Semleges árnyalatokat használva, fehérre, halvány- és galambszürkére hangolták a tereket, ami tökéletes alapként szolgál a country stílusú enteriőrökhöz, ugyanakkor jobban illik házigazdáink személyiségéhez, életstílusához, mint a mediterrán, élénk színvilág. A méhviaszkezelt, illetve antikolt fehérre festett, régi és régies bútorok ugyanakkor meleggé és otthonossá teszik a lakást. Egy-egy színesebb foltot – textilek, függönyök, kilimek, terítők segítségével – azért becsempészett a lakásba a tervező és a háziasszony, aki az első itteni, közös karácsony örömére díszbe öltöztette egész otthonát. Nem fukarkodott a koszorúk, girlandok, asztali dekorációk, gyertyák és gyertyatartók használatával sem, az igazi főszereplők azonban természetesen az angyalkák lettek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top