Otthon

Középpontban a fotel

Amikor új bútort vásárolunk, hirtelen megváltozik a lakásunk addigi összképe. Hogy a harmóniát helyreállítsuk, választanunk kell új bútorunkhoz néhány stílusos kiegészítõt. Sorozatunk ezek kiválogatásához nyújthat segítséget.





Egzotikus
Keleti kényelmet ígér ez a valódi gyarmati bútordarab. Robusztus megjelenése figyelemfelkeltő,



így inkább egyszerű vonalú kiegészítőket, néhány egzotikus tárgyat válasszunk melléje, melyek színben is harmonizálnak vele. Mivel anyaga bambusz és háncs, természetes matériákból készült darabokat társítsunk hozzá. (Kika)







Klasszikus





Elegáns mahagónifotel
bőrbevonatú ülőfelülettel és háttámlával. Kis mérete ellenére is kényelmes, és akár a verandán vagy télikertben is jól elhelyezhető. A régies hangulatú, antikolt, kopottas tárgyak kiemelik szépségét. Selymek, bőrök, tömör faanyagok illenek hozzá, melyek semmiképpen se legyenek harsány színűek. (Dzsunka)





Retro




Pehelysúlyú, formabontó műanyag fotel. Anyaga, színe és amőba formája a hatvanas- hetvenes évekbe repít vissza. A hozzá illő kiegészítők színesek, érdekes alakúak, de választhatunk egyszerű, geometrikus formájú tárgyakat is melléje. Előnyben részesíthetjük a műanyagokat. (Inno Shop)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top