Otthon

Középpontban a fürdõszoba

Amikor szanitert cserélünk, fürdõszobánk, mellékhelyiségünk hangulata, stílusa az új terméknek köszönhetõen általában megváltozik. Hogy a helyiség harmóniáját helyreállítsuk, válasszunk néhány stílusos kiegészítõt is, így egységes lesz az összkép. Összeállításunk ezek kiválogatásához nyújthat segítséget.




Hagyományos

Tradicionális, fali vécécsésze, melyhez egyszerű, falra szerelhető vagy modernebb, beépíthető tartályt is



választhatunk. Nem nagy helyigényű, ezért kisebb fürdőszobába, mellékhelyiségbe praktikus. Aki fürdőszobáját is klasszikus stílusban rendezi be, válassza ezt a típust, mert jól illenek hozzá a faragott fa bútorok és kiegészítők, ugyanakkor nem üt el az összképtől egy-egy egzotikus tárgy sem.







Modern

Nagyobb helyigényű a látványos, lendületes vonalvezetésű vécécsésze és tartálya. A hozzá illő




bútorok és kiegészítők legyenek ugyancsak szokatlan formájúak vagy készüljenek érdekes anyagból. Választhatunk kifejezetten feltűnő darabokat is. A szaniter fehér színe miatt a többi tárgy lehet elütő színű, de a metál és a fehér is
jó választás lehet. (Adria Fürdőszoba Szalon)






Minimál

A formabontó megjelenésű, henger alakú vécécsésze hasáb formájú tartállyal kisebb és nagyobb fürdőben vagy mellékhelyiségben is elfér. Természetes anyagú



kiegészítők, hasonló vonalvezetésű bútorok illenek hozzá, de nyugodtan használhatunkegy-egy modern, de nagyon egyszerű vonalú tárgyat is. A színek legyenek természetesek vagy ugyanahhoz az árnyalathoz tartozók. (Aqua Saniter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top