Otthon

Középpontban a dohányzóasztal

A dohányzóasztalt, nevével ellentétben, inkább rakodásra és tárolásra használjuk, semmint a káros szenvedély kellékeként. Nélkülözhetetlen bútordarab, a társalgósarok üres, az ülõgarnitúra hiányos nélküle. Érdemes hát különös gonddal kiválasztani a megfelelõ darabot és kiegészítõit.





Rusztikus

Rattanasztalka, melyre
a tetejét borító csempeburkolatnak köszönhetően, nyugodtan rátehetjük a forró kávéscsészét vagy az itallal teli poharakat.



Tisztán tartani rendkívül könnyű. Kisméretű, nemcsak a szobában, hanem a verandán vagy a teraszon is praktikus. Alsó polcán tarthatunk újságokat vagy szalvétát, terítőt, tálcát, csészéket. Válasszunk hozzá természetes anyagból készült, diszkrét mintázatú kiegészítőket. (Ikea)



Egzotikus





Szilfából készült, rattanlappal ellátott indiai asztal, ívelt lábakkal. Mérete és tömörfa anyaga miatt nem egykönnyen mozdítható, ezért tágasabb otthonokba ajánljuk. Jól




illenek hozzá a hagyományos vonalú bőrgarnitúrák, illetve az egzotikus anyagokból készült bútorok, szokatlan megjelenésű kiegészítők. Semleges színének köszönhetően szinte bármilyen színű tárggyal és textíliával társítható. (Nuance Home Design)






Modern

Letisztult formavilág és igényes megmunkálás jellemzi a tekintélyes méretű, görgős asztalkát. Rakodófelületén elfér minden, amire egy vendéglátás során szükség lehet. A közepén kiképzett tárolódobozokban elhelyezhetjük a poharakat vagy a



vázát, az apró díszeket, oldalsó fiókjába újságokat, szalvétákat tehetünk. Könnyen gurítható vagy ide-oda fordítható. Tágas nappaliban mutat a legjobban.(Design Corner)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top