Otthon

A harmonikus környezetért

Környezeteünk kialakítása mindig ezer eldöntendõ feladat elé állít minket. Harmóniát és nyugalmat szeretnénk magunk körül, de hogyan lehet ezt a magunk ízlése szerint könnyedén megvalósítani?





Lakásunk tereinek berendezésekor számtalan kompromisszumos döntést kell hoznunk. Szeretnén szép, jó hangulatú tereket magunk körül, de a megvasóítás sokszor nem megy segítség nélkül. Egy – a világon már nagy sikert aratott könyv segítségével azonban sok jó ötletet kaphatunk. A Színek könyve igazából nem is könyv, egy rendkívül elegánsan és praktikusan összeállított mappa, amelyben számtalan ötlet és variáció segíti a lakberendezést.

Mint ahogy a cím is ígéri elsősorban a színekről van szó, arról, hogy a különféle árnyalatok hogyan élnek meg egymás mellett, mit erősítenek bennünk, milyen variációban állnak közel hozzánk. A könyv lapjai három részrre vágottak, így a különféle képek három különböző részt mutatnak a belső térből. A különböző részek különböző színűek, így  lapokat pörgetve kiválaszthatjuk külön a mennyezet, a falak, valamint a szőnyeg színét, egymáshoz hajtva mindezeket, kompletten egy szoba színvilágát különféle variációkban.


A könyv végigvezet a lakáson, megmutatja a nappali, a hálószoba színvilágát, segít a konyh és a fürdőszoba színeinek kiválasztásában. Mindeközben olyan belsőket láthatunk, amelyek közül válogathatunk, ötletet kaphatunk elrendezésre, kiegészítőkre. A fejezetek végén színkulcs is található, amely az oldalakon látott színek hivatalos számát is tartalmazza.


Azoknak, akik most kezdenek neki egy új otthon kialakításának és mindazoknak, akik úgy érzik itt az ideje, hogy átalakítsák otthonukat igazi jó társa, segítője lehet a világsikerű könyv.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top