Otthon

Daewoo Electronics légbuborékos mosógép

A nagy rohanásban a munka mellett nekünk nõknek a házimunkában is helyt kell állnunk. A fõzés, takarítás mellett természetesen a mosásra is elegendõ idõt kell szakítani.





Ki kell válogatni a ruhákat, be kell állítani a mosáshoz szükséges feltételeket, ellenkező esetben a mosnivaló láthatja kárát.

A Daewoo Electronics mosógépben bízhatunk, hiszen automata programozás esetén a készülék szenzorai segítségével érzékeli a mosnivaló típusát és mennyiségét, és magától beállítja a szükséges víz mennyiséget, mellyel energiát spórolhatunk. Ezen kívül meghatározza a szükséges centrifuga fordulatszámot és a víz hőmérsékletét. Az automata beállítás mind a kezdő háziasszonyoknak, mind a gyakorlottaknak segítséget nyújt, mellyel időt spórolhatunk meg, és elkerülhetjük, hogy rossz kézi beállítás esetén ruháink maradandó károsodást szenvedjenek.

Ki ne ismerné az érzést, hogy mosógépünk nap, mint nap használatban van. A gyerek összekoszolta a ruháját, férjünk pont azt az inget szeretné felvenni. A ruhák a gyakori mosástól jobban károsodnak. A



légbuborékos rendszer erre szolgál megoldást. A készülék aljáról felemelkedő légbuborékok a vízzel együtt áramolva elősegítik a szennyeződések távozását a ruhaneműkből, valamint csökkentik a ruhák egymás közötti, illetve a ruha és a mosógép közti felesleges súrlódást. Ezen kívül a légbuborékokban lévő oxigén gyorsan és tökéletesen oldja a mosószert, így a mosógépek hideg vízzel is képesek a ruhát tisztára mosni.

Sajnos a mosógép belsejében káros baktériumok és gombák is megtelepedhetnek, ezért ez a mosógép Nano Silver technológiával készült, mely antibakteriális bevonatot képez a mosógép fő részein, mely a káros baktériumok és gombák elszaporodásának mérséklésére szolgál.







Végül ne felejtkezzünk el a design-ról sem, a formatervezett, króm ajtónyitóval kialakított mosógép lakásodnak ékes dísze lehet.



További információért kattints ide!»






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top