Otthon

Egyszerûség a titka

A takarítás nem tartozik az ember legkellemesebb tevékenységei közé, ezért nem mindegy, hogy milyen eszközöket használunk otthonunk tisztán tartásához.





A Daewoo Electronics RCC-250-es porzsák nélküli Cyclone rendszerű porszívójával úgy takaríthatunk, hogy a levegőt tökéletesen megszűrjük a poratkáktól, mellyel megkönnyíthetjük életünket, és a por allergiás tüneteket is csökkenthetjük.

A portartályban centrifugális erő működik, melynek segítségével a nagyobb pordarabok a tartály aljára kerülnek, a levegő pedig több lépcsős szűrésen keresztül távozik a porszívóból, így szinte tökéletesen megtisztított levegő kerül vissza a szobába.





A portartály és a Cyclone rendszer tisztán tartása nagyon egyszerű, a portartályt víz segítségével a telítettség utáni jelzés után kimossuk, míg a Cyclone rendszer tisztítása pedig egy kis kefe segítségével történik.

A porszívó motorteljesítménye 1600W, a szívóteljesítménye 450W. A teleszkópos fémcső és a cserélhető szívófejek segítségével a legkisebb zugokba is elérünk.
A porszívó külseje modern, gyakorlatiasan formatervezett.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top