Otthon

Bútorban is gyõztes

Bútorstúdió nyílt Budapesten. Árulkodó nevébõl nemcsak a játékosság tûnik ki, hanem utalás is az egyik tulajdonosra, az olimpikon Kovács Katalinra. A sportolónõ nevével fémjelzett kollekció konyha-, gyerek-, gardrób- és irodabútorokból áll.

Az olimpiai bajnok, tizenötszörös világbajnok kajakos nem hagy fel a versenyzéssel, ám szívesen kezd valami egészen másba. A nevével fémjelzett bútorcsalád tervezésében tevékenyen is részt vett, sportos lendületét pedig a nemrég megnyílt szalonban is kamatoztatja. A Kajakjó Stúdióban különböző városok nevével fémjelzett bútorok közül válogathatnak a vásárlók. A városok – Sydney, Sevilla és Athén – egy-egy sportsiker helyszínei Katalin életében.

“Az lenne a csúcs, ha bútortervezői karrierem egyszer megközelítené a sportpályafutásomat, ám én akkor is maradéktalanul boldog leszek, ha az emberek szerethető és nagyon jól használható bútorokkal rendezik be otthonukat a Kajakjó Bútorstúdió KK Kollekciójából”– nyilatkozta az olimpikon kajakos.

• Bővebb információ »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top