nlc.hu
Otthon
Rend a lelke mindennek!

Rend a lelke mindennek!

Lakberendezési áruházakban kaphatók ilyen keskeny, falra szerelhetõ, billenõajtós cipõtartók, melyek nemcsak a lábbelik, de sok egyéb tárolására is alkalmasak. Hogy mit rejtenek a dobozok, elárulják a színes matricák!






Kattints a képre!
Az előszobában sokféle apróságot kell magunkhoz, magunkra vennünk, attól függően, hová indulunk: sapka, sál, bevásárlótáska, s ha hazaértünk, máris papucsot, vastag zoknit húzunk. Minden efféle elfér a falra szerelhető tárolódobozokban. A rájuk ragasztott jelek segítenek, hogy mindent azonnal meg is találjunk.

A mellékletben található mintákat másoljuk ki selyempapírra, vágjuk ki a formákat, és rajzoljuk körül a megfelelő színű öntapadós tapétákra. Vágjuk körbe és ragasszuk fel az elemeket a tároló előlapjára. Természetesen magunk is tervezhetünk találó motívumokat aszerint, hogy mit szeretnénk kéznél tartani. Ezután nem marad más dolgunk, mint a megfelelő dobozba beletenni az oda illő holmit, és megelégedet-ten használatba venni a tárolórendszert.


Alapanyagok, kellékek:
– öntapadós fólia, 290-580 Ft (Panton, Tapétacentrum)







A tárolók mintájához sablont találnak a Praktika szeptemberi számában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top