nlc.hu
Otthon
Õslények csodás kertje

Õslények csodás kertje

Kreáljunk egy egész állatkertet a sokféle száraz termésbõl, és ha belejöttünk, a jól ismert fajokon túl akár új õslényeket is teremthetünk.

A dínók óriási népszerűségnek örvendenek, évek óta töretlen a gyerekek és felnőttek érdeklődése irántuk. Az őshüllők – legyenek barátságos növényevők vagy vérmes fenevadak – mindenki fantáziáját beindítják, ráadásul egy olyan letűnt korba repítenek vissza, amelyről a kutatásoknak köszönhetően egyre többet tudhatunk.







Kattints a képre a nagyításhoz!

Alapanyagok, kellékek:
– gyűjthető termések, magok: gesztenye, toboz, dió, meggymag, húsosabb levelek
– vásárolható termések, magok: egész feketebors, kókuszdióhéj, bellcup, mini bellcup, mike fruit, eukaliptusz, kocsikerék, elefántfül, trópusi kemény levél
– ragasztópisztoly
– olló, kalapács, szeg







Kattints a képre a nagyításhoz!







Galléros

(Triceratops)

A galléros teste egy fél kókuszdióhéj, első lábait egy-egy félbevágott mike fruit termés, a hátsókat fél dióhéjak imitálják. A fej egy egész mike fruit termés. A szemek meggymagból és borsból, az orr eukaliptusztermésből van. A nyak körüli gallér három, a farok egy darab mini elefántfülből, a szarvai két vékonyra vágott levéldarabból állnak.



Alapanyagok, kellékek:

– meggymag, 98 Ft/20 g




Még több őslény
a Praktika októberi számában.


– bellcup, mini, 329 Ft/7 db-os csomag
– elefántfül, mini 329 Ft/60 g
– kocsikerék, 329 Ft/30 g
– mike fruit, 329 Ft/100 g
– eukaliptusz, 329 Ft/100 g
(Kreatív Hobby, Kreatív Kezek, Vár-Játék)
– vegyes termések, 300-400 Ft/csomag (Praktiker, Baumax)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top