nlc.hu
Otthon
A kimondott szavak mellé

A kimondott szavak mellé

Hányszor elõfordult már, hogy a kapott segítséget, kedvességet csak elcsépelt módon tudtuk megköszönni. Pedig szerettük volna szívbõl kifejezni hálánkat, és ezt az érzést az ajándékkal is tükrözni.






Kattints a képre a nagyításhoz!
Szánjunk rá egy kis időt, és egészítsük ki az üveg italt vagy a virágot egy-egy magunk által készített kísérővel, egyedi csomagolással, és a megajándékozott rögtön érezni fogja, hogy ez a köszönet valóban szívből jön, személyre szól és páratlan.


A hála virágai

A virág minden alkalomra megfelelő kedvesség, még akkor is könnyen beszerezhető, ha az utolsó pillanatban jut eszünkbe, hogy adnunk kellene valamit. Ehhez igazítottuk a néhány mozdulattal lefesthető betűket, amelyekből érdemes otthon tartanunk néhány darabot, ami bármikor bevethető. Így lesz a last minute-ajándék mégis egyedi. Nemcsak cserepes virágba, de a vágott virágszálakból kötött csokorba is betűzködhetjük a hála betűit?




Alapanyagok, kellékek: 





– fabetűk – a feliratnak megfelelően
– hobbifesték több színben
– 2×2 cm-es rajzlapdarab, hurkapálcák, ragasztópisztoly


Az elkészítés menete:

Ragasszunk a betűk hátoldalára cseppnyi ragasztóval egy-egy hurkapálcát, majd fessük le különböző színekre. Mivel Ö betű nem kapható, ragasszunk egy O betűre két, rajzlapból kivágott, alul egymással összekötött pöttyöt, amelyet ezután fessünk le a kívánt színre. Szurkáljuk a betűket sorban a virág köré úgy, hogy a szöveg olvasható legyen.


Alapanyagok, kellékek:
– fabetűk, 100 Ft/db (Színes Ötletek Boltja, Praktika Kelléktár)
– hobbifesték, 488 Ft (Pátria)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top