Otthon

Electrolux Ergorapido Cyclonic 2in1 porszívó

Egyre kevesebb időnk jut ügyeink intézésére.
Míg korábban időt szántunk arra, hogy pénzt spóroljunk, most pénzt szánunk arra, hogy időt spóroljunk.
A heti nagytakarítást egyre inkább felváltja a gyors napi takarítás.





Az Ergorapido Cyclonic 2in1 egy multifunkciós készülék szuper flexibilis szívófejjel. A konyhaasztalon, a székeken és a padlón maradt morzsák feltakarítására éppúgy alkalmas, mint a szőnyeg, vagy parketta takarítására.
A Cyclonic 2in1 lelke a kéziporszívó.
Használható különböző felületek, bútorok vagy az autó kiporszívózására. Helyére pattintva kéziporszívót, máris egy nyeles porszívóval folytathatod a lakás padlófelületeinek takarítását.
A kényelmes használatot a vezeték nélküli konstrukció biztosítja, így nem kell külön figyelmet fordítani a kábelre, miközben hátrafelé araszolsz a szobában. Számos más technikai újdonsággal is rendelkezik az Electrolux Ergorapido porszívója, hogy maximálisan megfeleljen takarítási szokásaidnak. Az új szívófej, 360 fokban elfordítható, így nagyobb területen képes felszívni a port. A motorral működtetett kefének köszönhetően könnyedén felszedi a hajszálakat, szőröket (macskatartók figyelmébe!!!) a padlóról és a kárpitról.
A szívófej elején található görgők a könnyű irányítást teszik lehetővé, a dupla csatlakozású padlóápoló fej segítségével pedig egyszerűen körbeporszívózhatóak a bútorok.
A nyomás változására a szívófej érzékeli a felszín változásait és kitűnően idomul a kemény padlóhoz vagy szőnyeghez.

Mindamellett, hogy a termék számos praktikus funkcióval rendelkezik, nem elhanyagolható tény, hogy esztétikailag is jelentős alkotásnak tekinthető.
A termék 2005-ben elnyerte a Reddot Formatervezési Díjat, vagyis nem kell a szekrény mélyén rejtegetni, vagy a sufniban, hanem a töltőjén tárolva akár a lakás dísze is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top