nlc.hu
Otthon
Electrolux Ultra Silencer porszívó

Electrolux Ultra Silencer porszívó




Kutatások által bizonyított tény, hogy a technikai haladás eredményeképp környezetünk zajszintje egyre növekszik, melynek elkerülhetetlen hatása van az emberi szervezetre.

Ez a hatás nemcsak a hallásunk károsodásában nyilvánulhat meg, hanem ingerlékenységet okozhat, csökkenhet a koncentrációskészségünk.

Az Electrolux Ultra Silencer készüléke a világ leghalkabb porszívója, így használatával redukálhatjuk a minket érő napi zajhatásokat.

Az által, hogy az Ultra Silencer halkabb a többi porszívónál, nemcsak saját magunkat kíméljük a zajtól, hanem közvetlen környezetünket is.

A halk légfúvó-rendszer, a nagy teljesítményű motor hatékony szigeteléssel és az aerodinamikailag megtervezett légcsatorna, az innovatív, csendes készülék működésének alappilléreit alkotják. Ez jelenleg a legcsendesebb Electrolux porszívó. Az új Ultra Silencer zajszintje pontosan hat decibellel kevesebb a többi porszívóénál. Ez azt jelenti, hogy négyszer halkabb társainál. Persze, csendesen kellemesebb takarítani.
Felmerülhet a kérdés, hogy ilyen alacsony zajszinttel hogyan takaríthatja fel hatékonyan a port a készülék. A tökéletesített légfúvó-rendszer a nagy és aerodinamikailag megtervezett légcsatornával biztosítja a megfelelő szívási teljesítményt. A hatékony szigetelések a legkisebb szintre csökkentik a levegőszivárgást. A szívófej biztosítja az alacsony zajszintet az S-bag papírporzsák pedig tökéletesíti a kiáramló levegő szűrését.

A csendes üzemmód mellett a tervezők külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a készülék használata kényelmes is legyen. Az automata kábelcsévélés funkció visszahúzza és újracsévéli a kábelt, így nem kell külön figyelmet fordítani a hurkokban heverő zsinórra porszívózás közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top