Otthon

Varázsolj szerelmi fészket!

A tökéletes boldogságért egy keveset tenni kell. Egy kellemes vacsora, egy csinos ruha, egy jó parfüm. Az este méltó befejezéséhez hozzátartozik egy varázslatos éjszaka. Segítünk megteremteni a hangulatot!

1. Figyelj a színekre!

Ezúttal koncentrálj a szerelemre! Válassz az ágyneműk közül vöröset, esetleg égőnarancsos vagy bíborszínt! Az sem baj, ha valamilyen csillogó is van a textílián, a hatás garantált!







2. A részletekben lakó ördög

Tudjuk, hogy mindig a részletekre kell ügyelni a legjobban! Ilyen lehet, ha az ágy recseg vagy inog, nem túl jó kezdet. És az sem praktikus, ha csúszós szaténlepedőt és szaténpizsamát választasz a romantikus csábításhoz. Csúszkálásban jók lesztek, de másban nem!






3. Játssz a fénnyel!


A kis éjjelilámpára hanyagul dobj egy vörös sálat, vagy akár beszerezhetsz egy nagyon trendi keleti mintájú lámpát is vörös lámpaernyővel. A hálóban helyezz el sok mécsest, ha lehet, minél többet helyezz piros gyertyatartóba! Felejtsd el a vakító fényeket, ezek kioltják a vágyat, kizárólag sejtelmes megvilágítást engedélyezz erre az estére!

4. Tévémentes éjszaka!

Ha a hálódban televízió áll, akkor erre az estére feledkezz meg róla! Még a távirányítót is tedd az éjjeliszekrény fiókjába, nehogy a partnered – a szokás hatalmával – egyszer csak kézbe vegye, és váltogassa a csatornákat!

5. Keleti kényelem

Szedd össze a lakásod összes párnáját! Sőt, még vásárolj párnát! Tedd tele az ágyat puha, ölelő párnákkal, ha lehet, valamilyen sejtelmes színű huzatba burkolva. A keleties hangulat fokozza a vágyat!







6. Varázsolj az orral is!

Füstölő vagy illatmécses jól jöhet. A füstölők közül az ilang-ilang vagy a szantál jó választás, de megteszi a vanília vagy a fahéj is! Illatmécsesbe cseppents mandarin-, pacsuli-, rózsa- vagy bazsalikomolajat! 






Noteszlap

• Ajánlott zenék egy romantikus éjszakához:
– Norah Jones
– Diana Krall: From this Moment on » 
– Loreena McKennitt: An Ancient Muse
– Good Night, and Good Luck (filmzene) »
– Tori Amos: Beekeeper
– Katie Melula 
• Ajánlott vágykeltő illatok:
– jázmin, bergamott, levendula, mandarin, muskotályzsálya 
• Szólj hozzá!
– Milyen hálószobát? »
– Szexi hálószoba-berendezés »
– Boldog Valentin-napot! »

• Itt beszerezheted:
– Lámpák, textilek »
– Mécsesek, gyertyatartók»

7. A hangulatfelelős

Igazán teljessé a hangulatot valami kellemes zene teszi! Válassz lassú, dallamos muzsikát, de ne olyat, amitől dúdolhatnékod vagy táncolhatnékod támad! Gondolj arra is, hogy nem szeretnéd az éjszakát a CD-k cserélgetésével tölteni, úgyhogy indításnak válassz egy hosszú időtartamú hanghordozót!


8. A hétköznapi dolgok

Rendnek és tisztaságnak kell lenni, hiszen igazán harmóniát csak a harmónia teremt. Ügyelj arra, hogy kellemes legyen a szoba hangulata. A ledobált ruhák persze nem számítanak rendetlenségnek!

9. Egy kis feng shui

Hívd segítségül a kínai térrendezés tudományát! Egy vadkacsapár nem árthat! Sőt, igyekezz az ágy köré páros dolgokat elhelyezni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top