Otthon

Középpontban a házikedvencek

Elégedett farokcsóválásra számíthatunk világszerte: megérkeztek a praktikus etetõtálak, a szuperkényelmes ágyak, a büntetlenül rágható cipõk és papucsok, a szemkápráztató nyakörvek és pórázak – csak hogy párat említsünk az IKEA új házikedvenc kollekciójából!







BÄSTIS játékcipő kutyáknak (795 Ft)
Muatós, ötletes és megfizethető termékek házikedvenceinknek


Az IKEA olyan lakberendezési tárgyak tárháza, melyek egyszerűvé és kellemessé teszik az otthon minden lakójának életét. Beleértve az ír szettereket, boxereket, perzsa- és abesszíniai macskákat is. Ezért fejlesztették ki azt az új termékcsaládot is, mely nem csak a házikedvenceknek vagy csak a gazdáiknak szól, hanem mindannyian örömüket lelik benne.

Az etető tálak nemcsak praktikusak, de a formatervezésükre még a legkritikusabb lakberendező is csak elismerően bólintana. A választékban megtalálható ágyak megfelelő kényelmet biztosítanak a négylábúaknak, emellett a „kétlábúak” nappalijában is jól mutatnak. A párnák és játékok moshatók, így könnyen megőrizhetjük otthonunk tisztaságát.







BÄSTIS etetőtál 95 Ft

A divatos pórázakba és nyakörvekbe fényvisszaverő prizmákat szereltek, hogy a kedvencek a sötétben is biztonságosan közlekedhessenek.


Monica Mulder és Amelia Chong tervezők a BÄSTIS KRONA-ról:
„Kedvenceink szeretnek mindig a közelünkben lenni. A BÄSTIS KRONA macska- és kutyaágyon kényelmesen lustálkodhatnak, amíg mi a saját kanapénkon heverészünk. Elegáns stílusának, magas, esztergált lábainak és tetszetős
huzatának köszönhetően a nappaliban a helye. Az ágy puha karfáján kedvencünk megtámaszthatja a fejét vagy a mancsait. Valóságos királyi kényelem








BÄSTIS KRONA macska/kutyaágy 14.900 Ft


Játékos kutyák, álomszuszék macskák

Az IKEA több mint 50 éve gyárt lakberendezési tárgyakat, így jól ismeri az emberek és a házikedvencek igényeit is.
Tudják, hogy:







BÄSTIS kutyaágy 2.990 Ft
• A házikedvencek nagy hatással vannak az otthonunkra és arra, hogyan élünk benne. Világszerte sokmillió ember eszik, játszik, sportol vagy épp pihen
négylábú barátai társaságában.

• A kutya- és macskatulajdonosok számára fontos kedvenceik jó közérzete. Ezért olyan felszereléseket keresnek, melyek jó mentális és fizikai formában tartják négylábú barátaikat.

• A gazdik értékelik, ha a kedvenceiknek vásárolt tárgyak megkönnyítik a saját mindennapi életüket is. Szeretik, ha az ágyak moshatók, a kaparófák helytakarékosak, ha az etetőtálak könnyen kezelhetők és könnyen
tisztántarthatók.

• A gazdik szeretik, ha a kedvenceiknek szánt termékek mutatósak, és passzolnak a lakásban lévő bútorokhoz, textíliákhoz, kiegészítőkhöz is. Az IKEA új választékát ennek megfelelően alakították ki. A termékek külsőre mutatósak, funkcionalitásukkal pedig könnyebbé teszik a mindennapokat.







BÄSTIS kosár 1.390 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top