nlc.hu
Otthon
Csillogó felületek, nagy nyeremények

Csillogó felületek, nagy nyeremények

A felületek szakértõjeként ismert Cif a 2007-es esztendõben új termékekkel, megújult internetes oldallal és novemberig tartó nyereményjátékkal jelentkezik.





Manapság egy otthon berendezésének csak az ember pénztárcája szab határt, hiszen rengetegféle bútorral, illetve kiegészítővel lehet komfortosabbá tenni az új lakást. És egyre bőségesebb a választék, de a tisztítási kérdések is megoldódni látszanak, mert a Cif a legtöbb felületre tudja a megoldást.

Aki először lép be az újonnan vásárolt, üresen tátongó lakásába, máris fantáziálni kezd: a legjobb helyet keresi az ülőgarnitúrának, vagy azon töpreng, hogy milyen csempe illik a fürdőszobába. A konyha ne csak szép, hanem praktikus is legyen, hiszen főzni csak úgy lehet jól, ha otthonosan mozog a birodalmában. Ugyanakkor a tisztíthatóságot is szem előtt kell tartani, mert manapság rengeteg az új felület, amelyek ápolása odafigyelést igényel.


„A Cif súrolókrém használatával garantáltan hosszabb ideig őrizheti meg a felületek eredeti állapotát. Ez a Cif felületi garanciája!” – olvashattuk a Cif korábbi jelmondatát, ami a közelmúltban „A felületi szakértő” mottóra módosult, hiszen a Cif minden tisztítási kérdésre a hatékony és kíméletes megoldást – vagyis a legmegfelelőbb terméket – kínálja.

Ezt figyelembe véve fejleszti termékeit, és ehhez a „misszióhoz” csatlakozott a konyhai berendezéseket gyártó és forgalmazó Teka és a stílusos fürdőszoba-kollekcióit felvonultató Ideal Standard.










 


 


 


 


 


 


 


 


Az új Cif Inox tökéletesítéséhez a Cif a Tekát kérte fel, hogy termékein letesztelje a polírozórészecskéket is tartalmazó tisztítószert. A laboratóriumi körülmények között végzett vizsgálatok során arra voltak kíváncsiak, hogy a kitűnő vízkő- és zsíroldó hatású termék mennyire kíméletes a Teka felületeihez. A kutatás eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Cif Inox spray és gél a Teka Konyhatechnika ajánlásával kerül Magyarországon a boltokba.

Az új termékek mellett számos újdonság várja még a vásárlókat, ehhez érdemes fellapozni a „Ragyogó tisztaság, ép felületek” kiadványt, amelyben a Teka és az Ideal Standard többek között speciális információkat közöl szanitereiről és konyhagépeiről, és azok tisztításához a Cif javasolja különböző termékeit. Sőt, a fejezetek végén olvasható tippek elsajátításával is sok hasznosat tanulhat egy háziasszony.

Nyerje meg új konyháját vagy fürdőszobáját!






A brosúrában a 2007. október végéig tartó Nyerő ragyogás játékról is olvashat, amellyel:
egy 2 millió forint értékű Teka konyha vagy
egy 2 millió forint értékű Ideal Standard fürdőszoba talál gazdára. A ragyogó nyereményekért mindössze annyit kell tennie, hogy összegyűjti a 30 Cif-pontot, majd a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát visszaküldi a megadott címre.

Érdemes sietnie, mert az első 3000 beküldő egy 3000 forint értékű Tefal vasalóvásárlási utalványt kap.







A játék részleteiről az interneten, a megújult www.cif.hu weboldalon is tájékozódhat. Azonban a promóció mellett számos érdekesség várja a látogatókat, ugyanis a Cif története és a termékek részletes ismertetője mellett a Mit mivel tisztítson? menüpont is a rendelkezésére áll. Alkalmazásával a konyhai, illetve a fürdőszobai eszközök tisztítására megtalálhatja a megfelelő és hatékony megoldást.

Azonban ne feledje az aranyszabályt: a manapság forgalmazott elemek a legkülönfélébb anyagokból készülnek, és felületük védelmének érdekében a tisztításuk is különleges bánásmódot igényel. Ezért mielőtt hozzálátna új felülete tisztításához, célszerű elolvasni a tisztítandó eszköz kezelési útmutatóját.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top