nlc.hu
Otthon
Vidám, nyári textilek

Vidám, nyári textilek

Új stílusú otthonra vágysz? Használj minél több textíliát, így egyszerûen és olcsón megváltoztathatod otthonod hangulatát. Próbáld ki akár már ma!

Takard le az étkezőasztalt látványos, vidám anyagokkal, frissítsd fel a kanapét színes, feltűnő párnákkal, és lepd meg magad pár új, puha hálószobai
textíliával. Érezni fogod a változást! Az IKEA új textil és méteráru kollekciói – a HEDDA, HEDVIG, GISELA, SOFIA és KATRIN – garantáltan „feldobnak” bármilyen helyiséget.














 


 


 


 


 


 


 




Klasszikus és mégis modern



Olyan otthonra vágysz, ahol a romantika uralkodik? Klasszikus mintákról és gyönyörű kézimunkáról álmodsz? Az új textilkollekció, az ALVINE a múlt és jelen
kézműves hagyományait egyesíti.

Az ALVINE egy igazán egyedülálló kollekció, mely egyesíti a 18. századi formatervezést napjaink modern technikájával és minőségével. Azoknak készült, akik rajonganak a klasszikus megjelenésért, és kedvelik a gyapjút, a lenvásznat, a csipkét, a különleges hímzéseket és a finom rajzolatú mintákat. Mindez most egy összehangolt, teljes kollekcióban megtalálható.












 


 


 


 


 








A kimagasló minőségű és elérhető áron kapható ágyneműk, függönyök és szőnyegek nagyszerű lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy bárki stílusosan rendezze be otthonát!

Az ALVINE kollekció mintái eredeti, 18. századi rajzok alapján készültek, melyek a franciaországi Musée de L’Impression Sur Etoffes-ben, a világ legnagyobb nyomottminta kollekciójával rendelkező textilmúzeumában találhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top