Otthon

Az Electrolux bemutatta új Global Design beépíthetõ termékeit

Ahogy nagyanyáink mindig is tudták, a konyha az otthon lelke. Napjainkban ez a helyiség újra a lakás központjává válik.




Országhatártól és életkortól függetlenül napjainkban szinte egész Európában megfigyelhető tendencia, hogy az emberek egyre több időt töltenek otthonukban, és egyre inkább itt élnek társasági életet. Az otthon maradás a „kimozdulás” új formája. A társasági élet visszaköltözik a négy fal közé, és a szűkebb baráti társaságok szerepe felértékelődik.
A társasági érintkezés legfontosabb színhelye a konyha lett, különösen az egyterű lakásokban.

Az Electrolux májusban mutatta be az új Global Design beépíthető termékcsaládot. Vízszintes vonalvezetés, fehér fénycsíkok és elegancia jellemzik a jövő konyhájának készülékeit.





A Global Design az Electrolux filozófiáját tükrözi, amely átgondoltságot és innovációt kínál az összes termékben. A különböző szabadon álló és beépíthető készülékeket harmonikus megjelenéssel ruházza fel.
A termékcsaládot a fogyasztók széles körű bevonásával és a vezető európai konyhabútor-tervezőkkel szoros együttműködésben tervezték.

A jövő konyhatrendje szerint egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a nagy fiókok, a kubista jellegű szekrények és a határozott, vízszintes vonalvezetés. Az Electrolux új beépíthető termékcsaládját e dizájntrend szellemében fejlesztette. A rozsdamentes acél és az üveg széles körű használata a teljes beépíthető termékcsalád esetében biztosítja, hogy a termékek a modern konyhai szín- és formavilág szinte bármely változatához illeszkedjenek.

A Global Design hagyománynak megfelelően a tervezők a beépíthető készülékeknél is éltek a színek adta játék lehetőségével. Míg a szabadon álló termékeknél csipetnyi narancssárgát használtak, a beépíthető termékcsaládnál fehér fénycsíkkal tették teljessé a készülékek megjelenését. A vékony, vízszintes fényforrás elegáns külsőt kölcsönöz a termékeknek, és különleges hangulatot varázsol a konyhába, amely pozitívan befolyásolja az általános érzelmi állapotunkat.







A csúcsdizájn felhasználóbarát technológiai újításokkal párosul, ami azt jelzi, hogy megnőttek a kényelmi elvárások a modern konyhákkal szemben.
A Global Design termékcsaládhoz tartozó beépíthető televízió, a szinte hangtalan készülékek és a könnyen tisztítható felületek remekül megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

Az új, beépíthető Global Design termékcsaládon belül számos készüléket találunk, amelyek sokrétű fogyasztói igény kielégítésére képesek. A gőzsütő és a frissítő italközpont az egészséges életmód iránti növekvő igény kielégítését szolgálja. Az öt főzőhellyel felszerelt, lapos gázfőzőlap bemutatása és a gázfőzőlapok elektronikus érintőkapcsolójának bevezetése is a professzionális stílusú, precíziós főzés iránti vásárlói igényt tükrözi.






A különleges készülékek mellett a Global Design stílusjegyek természetesen megjelennek az egyszerűbb termékeken is. Sütők, hűtők, elektromos és gázfőzőlapok, szagelszívók, mosogatógépek megújult formával, dizájnnal és hasznos funkciókkal állnak a vásárlók rendelkezésére.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top