Otthon

Az Ikrek otthona

Az Ikrek társasági lény: szeret beszélni, veleszületetten kíváncsi, alkalmazkodóképessége kiváló. Megjelenésében mindig fiatalos, és örömmel fogadja a divat, illetve a lakberendezés legújabb újításait. Lássuk, milyen az otthona!





A jegy szülötte nagyon aktív és kommunikatív. Otthonának tele kell lennie napfénnyel és friss levegővel. Alapvetően szereti a rendet, de elfoglaltságai miatt néha nagy a felfordulás.

Szereti a városi nyüzsgést, nem tudna csöndes környezetben, nyugalomban élni. Az Ikrek lakásának bejárati ajtaja legyen üvegből, ez minimalizálja a külvilágtól való elszakadást. Az előszobának minden vidám, élénk szín megfelel.



Nappali

Az ideális Ikrek-otthon rendezett, és könnyű tisztán tartani. A nappali elrendezése legyen egyszerű, szellős, főleg semleges színű falakkal, egyszínű, esetleg lakkozott fapadlóval. Mivel az Ikrek csak pillanatokra képes nyugodtan leülni, jobb szolgálatot tesznek a helyiségben a székek, mint a fotelek, karosszékek. A nappali központja a dohányzóasztal és a köré helyezett ülőalkalmatosságok lesznek.






Konyha

A jegy szülöttének konyhája praktikus és könnyen tisztítható. Az Ikrek keveset tartózkodik otthon, így ritkán is főz. A helyiség legtöbbször barátokkal közös vacsorák vagy csevegések színhelye. Az üveg- vagy nyitott szekrény és a lecsiszolt deszkapadlózat remekül illenek ide. A fogasokra akasztott élénk színű bögrék pedig vidámmá varázsolják a konyhát. Fókuszpont lehet a reggelizőpult a hozzá való székekkel.






Hálószoba

Az Ikreknek – aktivitása miatt – több alvásra van szüksége, mint a többi jegynek. Hálószobájába semleges színű falak és pasztellszínű bútorok valók. Az ablakok elé zsalu vagy nehéz, vastag függöny ajánlott. Így semmi sem zavarhatja pihenését.






Fürdőszoba


A fürdőszobának is a tiszta, levegős vonalat kell követnie. A mozaikcsempék bonyolultsága kiválóan illik az Ikrek részletek iránti érdeklődéséhez. A falakat, a padlót és a mennyezetet uralják a színek, míg a kád, a mosdó és más berendezések maradjanak fehérek. A világítás ne legyen tolakodó, a falba süllyesztett halogénlámpák felelnek meg leginkább a célnak. Jó szolgálatot tehet egy hatalmas tükör, ugyanis megnöveli a teret. Az ablak itt legyen opálos vagy mintázott, a lényeg, hogy a természetes fénynek semmi ne állja útját.


Dolgozószoba

A jegy szülöttének ideális hobbiszobája egy dolgozószoba. Itt tarthatja az összes könyvét, a magazinokat, fényképeket, iratokat. A hobbiszoba fókuszpontja egy fiókos íróasztal lehet, természetesen a kommunikáció minden kellékével: telefonnal, számítógéppel, faxgéppel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top