nlc.hu
Otthon
Elefánt építi a Zaragoza lakókertet

Elefánt építi a Zaragoza lakókertet

Hiába az építõipar lassulásáról szóló hírek, a XVIII. kerületi Zaragoza Kert alapkövét elhelyezõ elefánt már nem dolgozott hiába. Az elsõ ütem közel 80%-a már elkelt - mondták el a vezetõk a cég családi napján.




Szandra, a fiatal – mindössze 30 éves – elefánt nem csak az építőiparban, de a filmvásznon is jeleskedik, sok szerepe közül talán a leghíresebb a 007-es ügynök, Roger Moore-ral felvett jelenete.


A megjelentek közül sokan megjegyezték: a „kerületben ritkán látni ilyen sztárparádét,”hiszen egy színpadon lépett fel a megasztáros Tóth Vera és a blues legendának számító Horváth Charlie. A konferanszié pedig – aki egy alkalommal az elefánt hátáról látta el feladatát – Gönczi Gábor televíziós műsorvezető volt.


Az alapkőletétel elsősorban kisgyermekes családok körében volt népszerű. „Ez nem is csoda, hiszen a Zaragoza adottságai elsősorban a jó levegőt és a családias hangulatot kedvelőknek vonzó” – mondták el az Elephant Holding szakemberei.


A lakókert a XVIII. kerület kertvárosi részén épül, a Csörgőfa és Nemes utca által határolt területen. A kert egyik oldalát kiserdő határolja, melyet az önkormányzat infrastrukturális fejlesztései körében nemrég erdei úttal és padokkal szerelt fel.

A fejlesztő különös gondot fordít a biztonságra is, melyet a lakókertben elhelyezett térfigyelő kamerák, videós kaputelefonok, zárt játszótér és portaszolgálat biztosít. Az épületek kényelmi szolgáltatásait felszíni és mélygarázsok, a belső udvarban pihenő parkkal körülvett kis tó, és a felső szintek elérését biztosító kettős személyfelvonó teszi teljessé.





Céginformáció:

Az Elephant Holding Zrt. élvonalba tartozó, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó innovatív cégcsoport. Rugalmas fizetési ütemezéssel, biztos banki hátérrel kínál kiváló minőségű lakásokat, elérhető áron. „Hosszú távon gondolkozunk, célunk, hogy Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégét hozzuk létre.”

Megvalósult beruházások:
Barcelona Ház – Biatorbágy – 23 lakás
Malomdomb Lakókert I. ütem – Árpádföld XVI. ker. – 170 lakás


Jelenleg folyamatban lévő beruházások:
Malomdomb Lakókert II. ütem – Árpádföld XVI. ker. – 170 lakás
Zaragoza Kert – XVIII. Kerület – 340 lakás

Tervezés alatt:
Ibiza Lakópart: Budapest XXI. Kerület: Királyerdő – 180 lakás
Budapest XX. Kerület – 130 lakás
Budapest XXI. Kerület – 300 lakás
Budapest XV. Kerület – 1 100 lakás
Budapest XVII. Kerület – 700 lakás.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top