Otthon

Party villa a Pumától

"Utálok kempingezni - mondja a világ legismertebb holland tervezõje, Marcel Wanders, - de a stílszerû lounge már kedvemre való." Legyél akár a parton, a parkban, a tetõteraszon vagy egy koncerten, semmihez nem hasonlítható az igazi party-hangulat.

Pontosan ezért működött együtt Marcel Wanders és a PUMA®, amelynek eredménye egy hét darabból álló lounge-szett. A kifinomult kültéri életet ünneplő sorozat trükkös részletei külön említést érdemelnek. Ilyen az automatikus összeszerelés, a könnyű csomagolás és a sokoldalúság. Valódi kézjegynek számít a lounge sátor, a felfújható szék és az italok hidegen tartására szolgáló hűtőláda. Ezek a termékek egyszerre teremtenek egyedi hangulatot és teszik jobbá az életet.

“Ez a kollekció a kifinomultság és a vidámság jegyeit hivatott visszatükrözni”, mondja Antonio Bertone, a PUMA Brand- és Marketing igazgatója. “A PUMA tudja, milyen egy igazi party, így innovatív, stílusos, mégis praktikus, hasznos és elérhető termékeket próbáltunk létrehozni.”

“A divat jegyeit hordozó új, kültéri kollekció könnyen szállítható, kifinomult darabjai a formatervezésre sokat adó városlakóknak kínál egyszerre igényes és kényelmes kültéri szórakozást.”
Wanders egyedi arany- és dekornyomatos stílusa az egész kollekciót végigkíséri, amely markáns jegyeivel egyszerre modern és könnyed.

“A Villa kimenekít a városból, anélkül, hogy azt el kellene hagyni – amolyan háziasított állatok számára készült sátor”, mondja Marcel Wanders a kollekcióról. “A mintás tapéta városi hangulatot teremt. Ezt egészíti ki a kollekció kedvenc darabja, a hűtőláda. Továbbra is élvezhetjük a luxus előnyeit, amikor kimegyünk a szabadba – legyen szó a hűtött pezsgőről, vagy a sátor tapétájáról. Kemény munka gyümölcse ez a nagyszerű kollekció, és hálás vagyok a PUMA fantasztikus csapatának kitartásukért és kemény munkájukért.”







A kollekció darabjai a következők:

• A Villa, amely egy lenyitható oldalú lounge sátor, kifinomult helyszíne lehet egy bulinak vagy akár baráti beszélgetéseknek, bárhol is legyen felállítva… a strandon, a parkban vagy a tetőn.

• A Hűtőtáska, amely egy többfunkciós kerekes bőrönd hőszigetelő réteggel ellátva, hogy az italokat és a finomságokat a piknik és buli ideje alatt hidegen tartsa.

• A Bubble Lounge – felfújható gumimatrac, amelyet különböző pozíciókban elhelyezve fekvő-, ülő- vagy lounge alkalmatosságot kapunk.

• A Strandlabda, amely alapvető kellék a parton vagy a parkban egy “Marcel Wanders-csavarral”: az egyedi kukucskáló lyuk segítségével a labda belső designja is megcsodálható.

• Nyári táska, ez a fényes vászontáska minden nyári kelléknek helyet ad, míg teflonbevonata biztosítja a tartósságot és a vízállóságot.

• Törülköző, a legkiválóbb minőségű pamutból készült frottírtörülköző Marcel Wanders kézjegyének számító szimbólummal kapható.


A Marcel Wanders tervezte PUMA kollekciót 2006. novemberében mutatták be New York-ban és Amszterdamban. A kollekció 2007. nyarától elérhető el a PUMA Concept Storeban a Deák Ferenc utca 19. a Fashion Streeten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top