nlc.hu
Otthon
Megjelent az új IKEA katalógus

Megjelent az új IKEA katalógus




Az új évet, mint 1951 óta mindig az új IKEA katalógus vezeti be. A 2008-as katalógus 364 oldalon csaknem 1000 új termékkel kínál friss ötleteket és inspirációt a lakberendezés szerelmeseinek.

A Biblia után a második legnagyobb példányszámban nyomtatott kiadvány idén 191 millió példányban 27 nyelven jut el a Föld 36 országába.

Magyarországon, magyar nyelven 1.260.000 katalógus jelenik meg idén, de elektronikus változata is elérhető az IKEA megújult honlapján.


2500 újdonság év közben

Szerencsére nem kell újabb egy évet várnunk a további újdonságokra, hiszen 2008-ban az IKEA gyakrabban mutat be új terméket, mint ezelőtt bármikor. Az otthon minden területét lefedő, több mint 2500 újdonságot az év folyamán négyszer, októberben, februárban, áprilisban majd a következő katalógus megjelenésekor, augusztusban vezetik be.


A nappali a sztár

Az IKEA újdonságai a lakberendezés minden területére kiterjednek. A tiszta, modern, letisztult stílus mellett most mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban passzoló egyedi darabokat. Ezen belül is hangsúlyos szerepet kap a nappali. Az új választékban kényelmes kanapék, fotelek, divatos, praktikus könyvespolcok és rendszerezők, valamint TV állványok és szekrények is szerepelnek.







A textilcsaládok és a hozzájuk illő, cserélhető bútorhuzatok egymással jól kombinálhatók – a különböző színű, mintájú és anyagú textíliákkal bárki megvalósíthatja elképzeléseit, legyen szó magányos pihenő sarokról, TV szentélyről vagy családi kucorodóról.

Az újdonságok közül kiemelendő az új, modulszerűen tervezhető, cserélhető huzatú KARLSTAD és KRAMFORS ülőbútor családok, az új, immár tízéves garanciával kapható EKTORP kanapésorozat, valamint a különféle helyeken és stílusban is tárolási megoldást nyújtó BESTÅ, LACK és BILLY sorozatok.

Tipp: IKEA.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top