Otthon

Élet, ritmus, szabadság

Nórikám! De jó, hogy végre beszélhetünk. Már alig tudtam kivárni, hogy hazaérjetek a nyaralásból. Tudod, hogy Ákossal milyen sokáig kerestük azt a lakást, ahol végre megteremthetjük az elsõ otthonunkat. Hát… megtaláltuk, és egy hete be is költöztünk!




Nekünk, akiknek az élet művészet, olyan otthon kellett, ahol kiélvezhetjük a szabadság és az élet minden pillanatát. Tudod, mennyire szeretjük a holdfényes éjszakát, a ringatózó szvinget és a könnyed stílust.
Na itt, végre pezsgőt bonthatunk, feltehetjük a kedvenc dzsesszlemezünket, és improvizálhatunk. Átadhatjuk magunkat a dzsessznek!
Végre élvezhetjük a szabadságot… és az otthonunk dallamát!

Igen, jól gondolod, a Jazz Loft házba költöztünk, Óbudára… Igen, igen, mondd meg nyugodtan a srácoknak, tényleg egy malomban lakunk… Az egykori malom patinás téglaépületével tökéletes összhangban álló, letisztult formavilágú új lakókomplexumban. Ahol a jelen és a múlt összeér.

Amikor kilépünk a teraszra, egy hatalmas parkot látunk. Most is itt ülök, bor, elnyújtózás, lágy szellő. Ilyenkor este gyakorlatilag csak a szökőkút csobogása hallatszik. Ákos lesétált a bortrezorba, hogy felhozzon még egy üveggel abból a Portból, amit még a nyáron hoztunk Portugáliából. (Tudod, abból, amit együtt ittunk a dzsesszkocsma teraszán.)






Amíg visszajön, el kell mesélnem, hogy tegnap összefutottam Ágival.
Délután végre volt két szabad órám – a picit szerencsére bátran arra a helyes bébiszitterre hagyhattam a szolgáltató központban –, így leugrottam a wellnessbe. Na, éppen itt futottunk össze Ágival. Képzeld, főnöknő lett. Állandóan pörög. Áldotta is az eszét, hogy ide költözött a Swing házba, hiszen a sok munka mellett nem mindig jut ideje a házimunkára, de itt házhoz jön a mosodás, van takarító, és még a virágait is gondozzák.






Ákos most jött meg, és üzeni, hogy holnap várunk benneteket egy hamisítatlan francia vacsorára. Tudod, ide a Ragtime házba – a francia étterembe, ahol a séf állítólag zseniális!

Sajnálom, hogy korán kell kelned, mert én viszont reggel kicsit tovább alhatok, ugyanis Ákos már megrendelte a belső hálózaton keresztül a friss reggelit a pékségből. Olyan jó, hogy egy átmulatott este után nem kell azonnal a házitündért játszanom!





Szolgáltatások a Jazz Loft életművészeinek
• 24 órás szolgáltató központ
(gyermekmegőrző, házikedvenc-felügyelet, -gondozás, „reggeli az ajtóban”, mosodafutár,
egyéb szolgáltatások)
• óriási park
• mélygarázs
• bortrezor
• „intelligens épület” – interaktív lakások
• day spa (wellness-szolgáltatások, kozmetika)
• osztályon felüli francia étterem 
• ínyencségek boltja
• kézművespékség 
Egyébként a Bossa Nova házban, a Herbie Hancock lépcsőházban nektek is találtam egy 4 szobás lakást.
Imádnád!
Ráadásul hetente többször is együtt jakuzzizhatnánk! Na, mit szólsz?

Rendben, akkor holnap várunk benneteket, és ne aggódj, a gyerekekre vigyáznak a szolgáltató központban.

Puszi… Akkor holnap… Ja, mi a Bebop házban vagyunk, Coltrain lépcsőház… Várunk… Szia…
Igen, persze, mindent megnézhetsz, amiről beszéltem neked, a www.jazzloft.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top