nlc.hu
Otthon
Megújult a 10 éves Praktika magazin

Megújult a 10 éves Praktika magazin

Külsejében és tartalmában is megújult a 10. születésnapját ünneplõ Praktika magazin.




Az 1997-ben teljesen hazai fejlesztésként, még Házi Praktika címmel megjelent magazin egyedi tartalmat kínált a piacon, átmenetet képezve a női és a lakberendezési lapok között, és példátlan sikert ért el az eladott példányszámait tekintve. A 10. évforduló megünnepléseként a magazin most mind méretében, tartalmában, terjedelmében és kivitelezésében is megújult. A Praktika már nemcsak nyomtatott formában, hanem online is elérhető, hiszen születésnapi ajándékként elindult a magazin weboldala is.

Az olvasói igényeknek megfelelően az októberi, születésnapi lapszámtól kibővült tartalommal jelenik meg a magazin. Az egyedi tartalomhoz azt egyértelműen közvetítő új logó és új dizájnú címlap társul. A lap formátuma némileg kisebb lett, nőtt viszont a terjedelme 8 oldallal.

A kreatív, hobbi- és kézművestechnikák iránt érdeklődő olvasókat hagyományőrző és modern témák egyaránt várják. A Praktika négy fő tartalmi pillér – a kézművesség, a család, az otthon díszítése és a konyhai tudnivalók – köré építkezik. 





Tipp: A most megjelent első megújult lapszámhoz egy értékes, egyedi tervezésű dekupázspapírt kap ajándékba az olvasó, illetve nagy értékű nyereményjátékban próbálhatja ki szerencséjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top